Starity

Miley Cyrus turkálóba küldte exe ruháit

2013. október 11. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley azt állítja, boldogabb, mint valaha, ráadásul alig telt el pár hét a Liammel való szakítása óta, pletykák szerint már be is pasizott.

hirdetés
Miley Cyrus turkálóba küldte exe ruháit

„Boldogabb vagyok, mint egész eddigi életemben valaha! A jövőben jobban fogok összpontosítani, hiszen semmi sem érdekel, tudom, hogy ki vagyok, tudom, hogy egy művész vagyok” – nyilatkozta a botrányhősnő a napokban, és úgy tűnik, a dolgokat nemcsak rajongói megnyugtatása miatt mondta, hiszen látszólag már ki is heverte az exvőlegényével, Liammel való szakítását. Hemsworth gönceit is elvitette otthonról.

Miley, aki nemrég sokkoló fotókkal botránkoztatta meg a nagyérdeműt, egy olyan boltnak ajándékozta egykori szerelme levetett homlijait, melynek bevételét jótékony célra, a HIV és az AIDS vírussal fertőzöttek javára fordítják. Az elajándékozott dolgok között több pulóvert, edzőfelszerelést és neves tervezők ruhadarabjait találták meg. Sőt, Miley megvált Liam használt fehérneműitől is!

Az Éhezők viadala sztárja meglepő gyorsasággal túltette magát a szétváláson, hiszen a románc végének bejelentése után egy nappal, magát nem zavartatva nyilvánosan csókot váltott Eiza González színésznővel. Ám Miley sem maradt egyedül, pletykalapok szerint a Rolling Stone magazin főszerkesztőjének fia, Theo Wenner – aki egyébként nemrég lencsevégre kapta az ex-Disney-csillagot lenge öltözetben – udvarol neki, források szerint pedig az énekesnő már többször is járt a fiú lakásán. Lehet, hogy csak féltékennyé akarják tenni egymást Liammel?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek