Starity

2014-ben jön Patricia de Leon új filmje

2013. október 11. 17:05   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A panamai színésznő ismét főszerepet kapott. Új filmje, a Light from the Darkroom jövőre kerül a mozikba.

hirdetés
2014-ben jön Patricia de Leon új filmje

Október 18-án kerül a mozikba a Fighting for Freedom című amerikai dráma, melyben Patricia olyan színészek oldalán játszik, mint  Kristanna LokenBruce Dern vagy José María Yazpik. A panamai színésznő 2014-ben sem fog pihenni, ugyanis a Confessions of a Womanizer című filmje mellett elvállalta Lance McDaniel új alkotásának főszerepét, mely a Light from the Darkroom címet kapta.

A történet két barátnőről, Blancáról (Lymari Nadal) és Carmenről (Patricia de Leon) szól, akik nyomozni kezdenek egy barátnőjük után, aki egy vallási zarándokúton tűnt el. A lányok elindulnak arra az útra, melyen a barátnőjük is járt, az idő múlásával egyre több megmagyarázhatatlan dolog történik velük, miközben több nőnek is nyoma vész az út során.

A thrillerben Patricia mellett olyan színészek is szerepet kaptak, mint Steven Michael Quezada,  Russell Wong, Silvia Columbus, Grant James, Gerardo Davila vagy Pablo Bracho.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek