Starity

Szabó Zsófi és Grande szakítottak

2013. október 12. 07:07   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A pár a Jóban Rosszban búcsúpartiján bukott le és azóta mindketten sokkal boldogabbnak, kiegyensúlyozottnak tűntek, ám ennek a románcnak sajnos máris vége szakadt.

hirdetés
Szabó Zsófi és Grande szakítottak

Napok óta folynak a találgatás, hogy mi lehet Szabó Zsófi és Nagy Tamás Grande között, sokan ugyanis úgy vélték, hogy a pár szakított, ám a feltételezések idején, ezt még nem lehetett pontosan tudni.

Sokak szerint az, hogy nem járnak el sehova, Zsófi egyedül ment Zürichbe, valamint Sarka Katánál tölt inkább el egy csajos estét, elég ok a feltételezésekre, ráadásul pár napja ezt a Szabó Magda idézetet osztotta meg Facebook-profilján a rajongóival: „Senki sem ígérte, hogy az élet harmonikus, döccenő nélküli. Anyám azt mondta, egyet tanulj meg: hétfőn hétfő, kedden kedd. Egyik sem ikertestvér. Hogy mit hoz a kedd, azt ne kezdd el siratni félelmedben hétfőn. Hogy mit adhat a kedd, azt ne tervezd hétfőn. Hátha nem hozza be. Az egyik nap ilyen, a másik olyan. Egyetlenegyet kell megjegyezni, ha harmonikusan élni akarsz. Ha jót hoz, akkor józanul viseld, hogy most örömöd van. Józanul és fegyelemmel. És ha baj van, azt is viseld józanul és fegyelemmel. Engem erre neveltek

Ezek a híresztelések valóban nyomós okot adtak a kapcsolat temetéséhez, azonban a TV2 Aktív című műsorában derült ki egy rövid beszámoló alkalmával, hogy a pár úgy döntött, szakítanak. Azt azonban még nem tudni, mi volt az oka, hisz Zsófi Grande lányaival is jól kijött, sőt, az sem publikus még, hogy ki szakított a kivel. Úgy látszik, a már ígyis válófélben lévő Grandénak ez a kapcsolat sem jött be, bár feleségével megromlott kapcsolatához se volt semmi köze a fiatal színésznőnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek