Starity

Hófehérke és Daliás herceg összeházasodnak!

2013. október 11. 16:04   |   Szerző: ildicii

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Egyszer volt, hol nem volt két sztárja, Josh Dallas és Ginnifer Goodwin ma jelentették be a nagy hírt: eljegyezték egymást.

hirdetés
Hófehérke és Daliás herceg összeházasodnak!

Josh Dallas és Ginnifer Goodwin az Egyszer volt, hol nem volt (Once Upon a Time) című sorozat forgatásán találkoztak először. Szerelem volt első látásra, hiszen nem sokkal később össze is jöttek, ám hivatalosan csak 2012 áprilisában vallották be ezt a nyilvánosságnak. „Azt hiszem, most bajban vagyok!”nyilatkozta akkor Josh, akit nagyon váratlanul ért a szerelem, ám nem bánja, hogy így alakultak a dolgok.

A pár hivatalosan ma jelentette be eljegyzését, amit időhiány miatt eddig nem sikerült megünnepelniük. Az ifjú vőlegény azonban megígérte, amint idejük engedi, a családdal és a kollégáikkal is megünneplik az eseményt.

Az esküvő időpontja egyelőre nincs kitűzve, a rajongók epekedve várják, mikor kel egybe a mesevilág két legnagyobb ikonja, Hófehérke és a Daliás Herceg.

Az Egyszer volt című sorozat nagy sikernek örvend hazánkban is, ugyanis az M1-en már a második évad epizódjait láthatjuk hétről hétre (szombatonként 16.50-től), míg a tengerentúlon már a harmadik évadnál járnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek