Starity

Lady Gaga bemutatta az ARTPOP dallistáját

2013. október 12. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gaga megosztotta a nagyvilággal a közelgő albumán szerepelő számokat. Eddig egyetlen kislemezt adott ki a jelenkori popzene egyik legjelentősebb alakjaként definiált énekesnő a november 11-én a boltok piacaira kerülő és alkalmazás formájában is megjelenő ARTPOP nagylemezéről.

hirdetés
Lady Gaga bemutatta az ARTPOP dallistáját

Az említett alkalmazás részben ingyenes lesz és olyan szolgáltatások lesznek elérhetőek rajta, mint az énekesnő harmadik nagylemezének anyaga és kiegészítő dalok, megtalálható lesz rajta egy közösségi portálhoz hasonló felület, ahol a rajongók és az applikáció használói beszélgethetnek egymással. Persze hírek, képek, információk, játékok, videók is egyaránt megtalálhatóak lesznek.

A Jeff Koons által tervezett borító után azt is megosztotta a világgal, hogy a következő kislemez a Venus lesz, és október 27-én jelenik meg.

Gaga több dalcímet, -szövegrészletet osztott meg rajongóival az elmúlt év során, ilyen volt a G.U.Y., a Temple, a Gypsy és a Machete Kills című film betétdalának szánt Aura, melyhez dalszöveges videó is készült. Azt is tudjuk a korongról, hogy a Lady visszanyúl korábbi, óriási sikert arató FAME album stílusához, ezt igazolja a MANiCURE című popdal, melyet az iTunes fesztivál keretein belül előadott.

Az énekesnő úgy jellemezte az albumot, hogy olyan érzést kelt a hallgatóban, mintha egy klubban lenne, lázadó dalok követik egymást és azt is hozzátette, hogy leginkább úgy tudná összegezni az album stílusát, hogy a „Dühöngő, elektromos téboly ünnepe”. Az album egyébként rekordot döntött az iTuneson már a megjelenése előtt, jelenleg első az Amazonon.

Íme a 15 dal:

1. Aura
2. Venus
3. G.U.Y.
4. Sexxx Dreams
5. Jewels N’ Drugs ft. T.I., Too $hort and Twista
6. MANiCURE
7. Do What U Want ft. R. Kelly
8. ARTPOP
9. Swine
10. Donatella
11. Fashion (Produced by Will.I.Am)
12. Mary Jane Holland
13. Dope
14. Gypsy
15. Applause

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek