Starity

Kat Von D exe is beszólt Biebernek

2013. október 13. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Joel Zimmerman DJ bajtársa, Michael Woods segítségére sietett a Twitteren, miután Justin egy koreai éjszakai bárban balhézott péntek este.

hirdetés
Kat Von D exe is beszólt Biebernek

„Kedves Justin Bieber! K*rvára fel kéne már nőnöd. Közben felvehetnél egy pólót is, és maradj távol az éjszakai kluboktól” – állt be Deadmau5 Olivia Wilde mellé a sorba, hiszen mindkettőjüknek elege van a 19 éves Bieber viselkedéséből.

Michael Woods a Twitteren közölte porblémáit a péntek esti incidenssel kapcsolatban. Azt üzente a rajongóit köpdöső celebnek, ha legközelebb beszól a menedzserének, várja meg a következményeket, és ne szaladjon a kísérői háta mögé, mint egy „kis p*nci”.

Bieber izompacsirtái a DJ-re rontottak előadása közben, követelve, hogy Justin ízlésének megfelelő zenét játsszon. Michael megkérte a Baby énekesét – aki egyébként mostanában előszeretettel mutogatja pelyhedző bajszocskáját –, hogy húzzon el a francba és vegyen fel magára egy felsőt. Biebs minden bizonnyal azért járkál az év négy évszakában félmeztelenül, mert férfiasnak érzi magát. Az elmúlt egy évben sokat fejlődött kondíciója, hála az edzőjének.

Miután Selena exe súlyos szavakkal kezdett dobálózni, verőemberei mögé bújt. A buli házigazdája szerint JB senkit sem ütött meg, a balhé után pedig beállt a pult mögé, majd kontárkodva elkezdett játszani.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek