Starity

A korkülönbség miatt szakított Szabó Zsófi és Grande

2013. október 13. 15:03   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pár napja szakított a Jóban Rosszban-os pár, de eddig nem lehetett pontosan tudni az okát. A bennfentesek szerint az a 22 év korkülönbség tette tönkre a kapcsolatukat, amiről eddig mindig azt mondták, hogy nem számít.

hirdetés
A korkülönbség miatt szakított Szabó Zsófi és Grande

Körülbelül egy hete kezdtek az emberek pletykálni arról, hogy Szabó Zsófi és Nagy Tamás Grande, a Jóban Rosszban producere szakítottak, pár napja pedig a pletykák beigazolódtak. Zsófi és Grande közt 22 év korkülönbség volt, ám erről mindig azt mondták, hogy nem számít, ha két ember szereti egymást, most azonban úgy tűnik, hogy mégis ez lett a kapcsolatuk zátonyrafutásának oka.

Eddig sem a színésznő, sem a producer nem adott interjút az üggyel kapcsolatban, a bennfentesek szerint pedig biztos, hogy ez áll a háttérben.

Egyesek állítása szerint a csendes szakításból nem csinálnak a munkahelyükön nagy ügyet, ha Zsófi épp forgat, akkor Grande elmegy és elintéz valamit, ha pedig ez fordítva van, a színésznőnek mindig akad dolga az öltözőjében.

A színésznő ezalatt a pár hónap alatt egész jól összebarátkozott volt párja gimnazista lányával, sőt, együtt voltak nyaralni is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek