Starity

A legszebb és legrosszabb címlapfotók: Katrina Kaif

2013. október 14. 10:10   |   Szerző: Shenayla

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk legújabb részében a hazánkban kevésbé ismert színésznő legszebb és legrosszabb címlapfotóit vesszük sorra.

hirdetés
A legszebb és legrosszabb címlapfotók: Katrina Kaif
Fotó: Suresh Natarajan/Hello! India

Katrina Kaif 29 éves indiai színésznő és modell, hazánkban sajnos nem sokan ismerik filmjeit, de Indiában nagy népszerűségnek örvend. Lássuk hát az öt legszebb és az öt legrosszabb címlapfotóját!

A legszebb címlapfotók:

Hello! (India) – 2013. szeptember

Katrina mint Audrey Hepburn? Az indiai Hello! magazin szerkesztőit megihlette az indiai színésznő, s megpróbálták a hollywoodi csillaghoz hasonlítani egy fotózás kedvéért. Bár a címlapfotó nagyszerűen sikerült és Katrina is gyönyörű rajta, a hasonlóság közte és Audrey közt igencsak megkérdőjelezendő.

FHM (India) – 2013. szeptember

A Dhoom 3 sztárját idén harmadik alkalommal választották meg a magazin olvasói India legszebb nőjének, és ahogy a címlapot elnézzük, megérdemelten.

L'Officiel (India) – 2013. április/május

Elegáns és szép – mind a címlapot, mind Katrinát lehet jellemezni ezzel a két szóval. A fekete ruha nagyszerűen mutat a színésznőn.

Filmfare (India) – 2013. március

Korábbi Filfmare-címlapjai nem igazán nevezhetőek jónak, ennél azonban valamit eltaláltak a készítők. A színésznő sminkje igazán jól sikerült, mivel sokkal szexisebbé, a haja pedig vadabbá teszi.

Cosmopolitan (India) – 2012. február

Natúr smink, egyszerű ruha – mind remekül mutatnak Katrinán. A háttér szolidsága miatt pedig a színésznő van a figyelem középpontjában.

A legrosszabb címlapfotók:

Harper's Bazaar (India) – 2013. március

Igazából nem lenne semmi baj a fotóval, mivel Katrina remekül fest rajta, de az a szemet bántó ruha nagyon rossz választás volt, és a fekete fehér háttér is csak rontja az összhatást.

Harper’s Bazaar (India) – 2010. október

Ugyancsak kerülhetett volna a címlap a legszebbek közé, de a kissé túlzott photoshop miatt muszáj volt a legrosszabbakhoz sorolni. Pedig az összhatás, a ruha és a háttér is el lett találva.

Vogue (India) – 2008. december

Katrina legeslegrosszabb címlapfotója. Teljesen felismerhetetlen ezen a fotón a túlzott photoshop-használat miatt, ráadásul beleolvad a fekete háttérbe a sötétlila ruhával és barna hajkoronájával.

Cosmopolitan (India) – 2008. május

Semmi baj nem lenne a címlappal, mivel a ruha remekül áll a mosolygós színésznőn, de sajnos elrontották az egyszínűséggel. A sok sárga, arany és azok árnyalatai már bántják a szemet.

Maxim (India) – 2008. március

Ez a címlap úgy, ahogy van, borzalmasan sikerült. Katrina teljesen beleolvad a háttérbe és az a zöld szín uralma a fotón egyszerűen iszonyú.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek