Starity

Sztárok és kedvenc lábbelijük III.

2013. október 13. 20:08   |   Szerző: Stay Strong Bogi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk immáron harmadik részében nyolc sztár kedvenc cipőjét ismerhetitek meg.

hirdetés
Sztárok és kedvenc lábbelijük III.

Emma Stone

A gyönyörű és tehetséges színésznőnek millió cipője van, ám egy mindennél jobban elnyerte tetszését. Egy Chloe Lauren által életre keltett balerinacipő a kiválasztott, melynek széle hullámos ezzel feldobva az egyszerűségét. A lábbeli nagyon jól passzol bármilyen pasztellszínű ruhához, Emma pedig szívesen húzza fel hétköznapokra, egy laza sétára vagy akár egy randira is párjával, Andrew Garfielddal.

Jennifer Lopez

A Papi énekesnője már kétgyermekes anyuka, ám alakját tökéletesen tartja. Gyönyörű testalkatához pedig pont mennek az ilyen szandálok, mint kedvence, a Guccitól származó aranyszínű, bőrlépő. Ő is inkább utcai cipőként hasznosítja kedvencét, koncerten még nem látták ilyenben fellépni.

Lady Gaga

A mai popszakma élén járó botrányhősnő következik most kedvenc cipőjével, ami eléggé kifogásolható darab. Mint mindenki tudja, Gaga imádja az extravagáns ruhákat, cipőket, ékszereket, ezért senki sem lepődik meg kedvenc lábbelijén sem, ami egy Nine-Inch nevezetű extramagas cipő, ami tényleg nem éppen hétköznapi. Természetesen ez a lábbeli alkalmatlan lenne egy kiadós sétára, ezért a popdíva is inkább nívós eseményekre húzza fel, hogy róla szóljanak a hírek.

Lily Collins

A Csontváros gyönyörű színésznőjének is van egy favorit cipője. Ő is eléggé cipőmániás, mégis teljes mértékben beleszeretett a Diesel H-travis-bokacsizmába, mely gyönyörűen passzol személyiségéhez. Főleg reptereken, az utcán és randin kapták le benne, de jelent már meg a vörös szőnyegen is benne.

Miley Cyrus

A Wercking Ball botrányos énekesnője már millió lépegetőben jelent meg, ám egyetlen egy darab sok rajongó szemét kiszúrta azzal, hogy már-már túl sokszor vette fel. Ez a darab egy Jeffery Campbell márkájú barna, bőrhatású, csatos magassarkú, amit Miley néhány éve a hétköznapokra vett fel szívesen, de interjún is jelent már meg benne.

Miranda Kerr

A gyönyörű ausztrál szupermodell is cipőmániás, de egy krémszínű MIU MIU Bow nevet viselő tipegőt választott kedvencként, melynek picike sarka is van, valamint az orrán egy fekete szalag is található.

Taylor Swift

A már többszörösen díjazott country-énekesnő Miley példáját követve egy Jeffery Campbell cipőt zárt szívébe, ami szürke és fekete színekben pompázik. Nagyon sok helyen látták már ebben, és volt egy időszak, amikor szinte csak ebben a cipőben kapták lencsevégre.

Ashley Benson

A Spring Breakers és a Pretty Little Liars szexi főszereplője is egy balerinacipőt választott magának, mely krémszínben pompázik. Ashley főként a hétköznapok alkalmával veszi fel kedvenc lépőjét, hiszen kényelmes viselet, a vörös szőnyegre viszont már inkább a magassarkúkat részesíti előnyben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek