Starity

Megjelent a The Wanted legújabb klipje

2013. október 13. 21:09   |   Szerző: MissAjsa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elérkezett a várva várt nap a fiúk rajongói számára, ugyanis a Show Me Love című dalhoz készült videoklip vasárnap este került fel a srácok hivatalos VEVO-csatornájára.

hirdetés
Megjelent a The Wanted legújabb klipje

Az öt fiú ebben az évben egyáltalán nem tétlenkedett. Kora tavasszal indult el első valóságshow-juk a The Wanted Life, valamint elkészítették harmadik stúdióalbumukat, a World of Mouth-t is. A közelgő korongról már számos dalt megosztottak a rajongóikkal, a Show Me Love pedig az ötödik klipes számuk lett.

A videó premierdátumát pénteken tették közzé, vasárnap reggel pedig a pontos időpontot is megosztották, bár a feltöltéssel közben problémájuk akadt, amint a Twitteren is közölték, így lassan másfél óra késéssel de sikerült közzétenni.

A Show Me Love a fiúk érzelmesebb oldalát mutatja be. Fekete-fehérben játszódik a történet, ami egy tönkrement párkapcsolatot vetít a nézők elé, míg a fiúk kívülálló emberekként láthatók a kisfilmben. A dal és a klip eddig pozitív visszajelzést kapott a rajongók köréből, pedig körülbelül egy órája került fel a YouTube-ra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek