Starity

Mozifilm készül Kris és Bruce Jenner válásából

2013. október 14. 05:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindenki számított rá, hogy a Jenner család hatalmas felhajtást kerít majd a válás körül, és Krisék senkinek sem okoznak csalódást, hiszen filmre veszik házasságuk végének utolsó hónapjait.

hirdetés
Mozifilm készül Kris és Bruce Jenner válásából

A titoktartás nem Kardashianék műfaja. A família valóságshow-ját nyomon követők rengeteg dolgot láttak már – talán többet, mint kellett volna – a család mindennapjaiból, és most úgy döntöttek, a válás procedúráiból sem hagyják ki az életüket végigkísérő médiát. Filmre veszik a 22 éve tartó házasság felbomlását is elejétől a végéig.

„Legyünk őszinték. Krisnek nincsenek titkai, mindent kiteregetett már a televízióban!” – mesélte egy családhoz közeli forrás a People magazinnak, aki azt is elárulta, Bruce továbbra is szerepelni fog az Amerikában hatalmas népszerűségnek örvendő műsorban. „Külön élnek, de rengeteg dolog marad a régi. Ahogy láthattuk Khloé és Lamar viszályait, ugyanerre számíthatunk Kristől és Bruce-tól is.”

Kim édesanyja garantálja, a tévénézők az első sorból követhetik nyomon a történteket:

„Leültünk beszélgetni a többiekkel, elmondtuk nekik, hogy mi a helyzet. Ezt a részt a show kilencedik évadában láthatjátok majd, hiszen ahogy az nálunk szokás, a kamerák folyamatosan forogtak” – mondta a hatgyermekes anya, aki hatalmas nézettségi rekordokra számíthat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek