Starity

Dalpremier: Justin Bieber - All That Matters

2013. október 14. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pár órája szivárgott ki az állítólagosan Selena Gomeznek írt dal, azóta pedig már hivatalosan is bemutatták Bieber YouTube-csatornáján.

hirdetés
Dalpremier: Justin Bieber - All That Matters

Justin valószínűleg nagyon romantikus hangulatában lehetett, mikor kezébe nyomták a szöveget és felénekelte a számokat, hiszen ezzel együtt már két dal jelent meg az új korongról, és mindkettő a szerelemről szól.

Egyesek szerint ex-barátnőjének címezte a nótát és, ha figyeljük a szívhez szóló dalszöveget, kétség sem férhet hozzá, hogy csakugyan Selena járhatott a botrányhős fejében, akivel bár már szakítottak, náluk sosem lehet tudni, hogy mikor találnak újra egymásra.

A sláger egyébként pár órája szivárgott ki, hivatalosan pedig magyar idő szerint reggel hatkor jelent meg az iTunes-on és a YouTube-on. A tinibálvány tíz héten át mutat be egy-egy számot, mindegyiket hétfőn. Eddig a Heartbreaker – mely elnyerte Selena tetszését is – és az All That Matters került bemutatásra.

Biebernek egyébként készülőben van egy filmje is, melyet görcsösen növesztett bajszocskájával és a #bajusz hashtaggel promóz az interneten. Justin, aki mostanában lemezlovasi babérokra tör, jövő hétfőn újabb dalt oszt meg rajongóival.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek