Starity

Az elmúlt hét legstílusosabb sztárjai

2013. október 15. 19:07   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A múlt hét legízlésesebb sztárjai most sem okoztak túl nagy meglepetést: sokan választották a csipkékkel és ékkövekkel díszített estélyiket, melyekkel nemigen lehet melléfogni. Az e heti listán vannak új belépők, ám a sikerszériáját folytató, fantasztikus stílusáról is híres Sandra Bullock most is szerepelt a felsorolásban.

hirdetés
Az elmúlt hét legstílusosabb sztárjai

Nikki Reed – 2013. október 8.

A gyönyörű színésznő egy fehér blúzban, fekete All Saints márkájú bőrszoknyában és kis fekete csizmában pózolt a fotósoknak San Franciscóban, s kétségkívül lehengerlően nézett ki. A kiegészítők terén Nikki egy H&M-es nyakláncot és egy leopárdmintás kistáskát választott.

Charlène monacó-i hercegnő – 2013. október 8.

A dél-afrikai szépség egy lila fényű Ralph Lauren-estélyiben pompázott egy bálon, melyhez gyémántokkal díszített karkötőt és fülbevalót választott, táskáját pedig teljes mértékben a ruha színéhez igazította. Gyönyörűen nézett ki!

Sandra Bullock – 2013. október 10.

A Gravitáció című film főszereplője, a mindig szexi Sandra Bullock ezen a héten is elkápráztatott minket jobbnál jobb szettjeivel. Mi külön ezt a Stella McCartney-ruhát emelnénk ki, melyben a 40 fölött járó színésznő simán lekörözi a feleannyi idős celebeket is. Ilyen alakkal bűn lenne nem ehhez hasonló dögös ruhákban mutatkozni.

Li Bingbin – 2013. október 10.

A kínai színésznő csodásan mutatott ebben az Elie Saab-ruhában, mely finom vonalakkal követte alakját, s bár kicsit átlátszott, mégsem mutatott meg túl sokat. Li nem viselt semmilyen ékszert, csupán vörös rúzzsal és fehér körömmel dobta fel fényűző ruháját.

Taylor Swift – 2013. október 13.

A gyönyörű Taylor ebben a tört-fehér, kristályokkal kirakott Houghton-ruhában vehette át az „Év Előadója nevezetű elismerést Nashville-ben. A kiegészítők terén is rendkívül ízléses és visszafogott maradt a szőkeség: metálszínű Christian Louboutin-magassarkút, Norman Silverman-fülbevalókkal és Le Vian márkájú karkötővel párosított.

Jamie-Lynn Sigler – 2013. október 10.

A friss anyuka lehengerlően festett ebben a piros Ted Baker által tervezett koktélruhában csütörtökön, melyhez egy óriási rózsaszín és fehér gyöngyökkel kirakott arany nyakláncot, bőrszínű szandált és retikült választott.

Jennifer Hudson – 2013. október 11.

A gyönyörű énekesnő ezt az ezüstös csillogású, testhez simuló elegáns, mégis szexi Donna Karan-ruhát öltötte magára péntek este. A hosszú ujjú kreálmányhoz fekete Saint Laurent-lépőt, arany és ezüstszínben pompázó ékszereket párosított. Telitalálat!

Nieves Álvarez – 2013. október 10.

A háromgyermekes modell egy korát meghazudtoló dögös és sokat sejtető Elie Saab-estélyivel igazi végzet asszonyaként lejtett végig a vörös szőnyegen. A nagy sötétség megtöréséhez okosan egy sötétpink Louboutin-retikült választott és Bulgari-ékszereket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek