Starity

Sármos vámpírokkal erősít a Bello magazin

2013. október 14. 16:04   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A lap Joseph Morgannel és Charles Michael Davisszel készített interjút, ráadásul a két sármos színész még modellt is állt egy fotózás kedvéért.

hirdetés
Sármos vámpírokkal erősít a Bello magazin

Joseph Morganért nők ezrei, ha nem milliói rajonganak már mióta feltűnt a Vámpírnaplókban a gonosz hibrid, Klaus szerepében, az új ügyeletes rosszfiú, Charles Michael Davis pedig a The Originals pilotjában hódította meg a női szíveket, így most a Bello magazin szerkesztői úgy döntöttek, felkérik őket, hogy szerepeljenek októberi számukban.

A két színész már korábbról is ismerte egymást, így, amikor Charles megtudta, hogy Joseph lesz a The Originals egyik főszereplője, nem habozott a szerep elfogadásával.

„Sokáig motoszkált a fejemben a gondolat, de megkönnyítette a dolgomat a tudat, hogy Joseph-fel dolgozhatok együtt, akit már ismertem és tudtam, hogy milyen minőségű a munkája és azoké, akikkel együtt dolgozott. Már kezdettől fogva tudtam, hogy ez egy jó családi élmény lesz. Joseph már rögtön az elején mentorkodni kezdett felettem és elmondta, mik az elvárások” – árulta el Marcel megformálója a magazinnak, aki többi kollegájáról, Claire Holtról, Leah Pipesról, Danielle Campbellről és Phoebe Tonkinról is csak elismerő szavakkal tudott nyilatkozni.

Joseph elárulta, hogy sokat kutakodott új sorozata és egykor a Vámpírnaplók kapcsán is, de nem csak a hitelesség érdekében, hanem azért is, mert mindig is lenyűgözte ez a műfaj és az ilyen misztikus, mitológiai történetek is. Azonban elmondása szerint van különbség a két széria között, ugyanis a The Originals sokkal sötétebb és jobban feszegeti a határokat.

„Fogták, és elhozták a kedvenc elemeimet a Vámpírnaplókból és ezekből csináltak egy új sorozatot, ráadásul mindig is imádtam együtt dolgozni Claire-rel és Daniel-lel. Viszont a The Originalsban van valami régebbi, ősibb, sötétebb fonál. Már alig várom, hogy eljátszhassam, hogyan küzd meg Klaus a közelgő apasággal – osztotta meg a lap riporterével.

A The CW egyébként múlt héten jelentette be, hogy az új szezonban indított három vadonatúj sorozata, a The Originals, a The Tomorrow People és a Reign is jó nézettségi adatokat produkált, így mindhárom stáb hozzáfogott az új részek készítéséhez, azonban nem mernek előre inni a medve bőrére és az egész évados berendelést még nem kockáztatják meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek