Starity

A legszebb és legrosszabb ruhákban: Candice Accola

2013. október 15. 10:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk következő részében a szöszke vámpír stílusát vesszük górcső alá.

hirdetés
A legszebb és legrosszabb ruhákban: Candice Accola
Fotó: Gomillion & Leupold/Fault Magazine

Vámpírnaplók-beli kolleganőihez hasonlóan Candice Accola stílusérzéke és öltözködése is irigylésre méltó, hiszen szinte kivétel nélkül mindig lehengerlően és az alkalomhoz illően jelenik meg egy-egy hivatalos eseményen. Azonban a kivétel erősíti a szabályt, így bizony néha nála is becsúszik egy-egy baki és az eltervezett szett nem éppen a várt hatást kelti. Lássuk hát most öt legcsodálatosabb és öt legpocsékabb szerelését!

A legszebb ruha-összeállítások:

Teen Choice Awards – 2012

Candice igazi vidám, nyári hangulatot varázsolt a tavalyi TCA pink szőnyegére ezzel a citromsárga 3.1 Phillip Lim-miniruhával, amit a 2012-es tavaszi/nyári kollekcióból választott. Tagadhatatlanul remekül állt rajta az ujjatlan lenge ruha, amihez platformos barnaszínű Yves Saint Laurent-szandált és Linea Pelle-retikült párosított.

iHeartRadio Music Festival – 2013

Egyszerű szabásával és lila színével ez az Alexander McQueen-mini tökéletesen kiemeli a színésznő báját és szépségét. Kiegészítők terén a natúr színek mellett tette le voksát, így Valentino-magassarkúja és retikülje is tökéletesen passzol.

The Hollywood Reporter's Emmy Party – 2013

Múlt hónapban döntött emellett a Preen fantázianévre keresztelt Thornton Bregazzi által tervezett piros-drapp színekben pompázó ruha mellett a szőkeség, amit egy a dresszel harmonizáló vékony, masnis övvel dobott fel. Szettjéből sugárzik a vonzerő, amit valószínűleg a piros rúzs és a kontyba csatolt haj is csak jobban fokoz.

The 2011 Art Of Elysium 'Heaven' Gala – 2011

Valaha volt egyik legelegánsabb szettjét dobta össze erre a rendezvényre, mely egy meseszép sötét Tadashi Shoji Portrait-estélyiből, retikülből és gyűrűből állt. A kissé végzet asszonya megjelenésbe piros manikűrrel és kislányos bájával lehet egy kis életet.

Television: Out Of The Box – 2012

Igazi tavasztündért idéző szerelésben lépett a szivárvány színeiben pompázó szőnyegre Candice tavaly. A színes miniruhát a Rag & Bone-tól vette, a citromsárga dzseki az Elizabeth and James tervezőinek munkáját dicséri, korallszínű magassarkúja pedig Jimmy Choo nevével van fémjelezve.

A legrosszabb ruha-összeállítások:

ELLE Women in Music – 2012

Nem értjük, mi célja volt ezzel a szettel, ugyanis úgy, ahogy van, katasztrófa az egész. A natúr színekben pompázó LeifNotes-maxiruha egyáltalán nem az ő stílusa, ráadásul öregíti is, papucsra emlékeztető lábbelije hanyag hatást kelt, feje tetejére kontyolt fonata túl gyerekes, a rikító zöld fülbevalót pedig inkább ne is említsük.

The Paley Center For Media's PaleyFest – 2012

Ezt az összeállítást sem sikerült eltalálnia, hiszen a fémes hatású, bőszárú Derek Lam-nadrág sokkal inkább a diszkó-korszakban állná meg a helyét, mintsem a 21. században. Egy jelmezes bulira megfelelő választás lenne, de a Vámpírnaplók tiszteletére rendezett eseményre egyáltalán nem illik, ráadásul a földet súroló nadrág is kissé otrombán áll rajta.

The CW Network's New York Upfront - 2012

Hát Candice, ez sem jött össze! Ismét a bő nadrág hibájába esett, ami ezúttal a Elizabeth and James Jake-től való, azonban fekete színével már sokkal helyt állóbb, mint az előbbi darab. Rontja az összhatást még pluszba a bő DKNY márkájú selyem-felső, ami szintén méretekkel nagyobb és csak lóg rajta, eltakarva ezzel irigylésre méltó alakját. És akkor az óriási Tory Burch-nyakláncról még nem is ejtettünk szót...

GenArt Hosts Dinner Party Honoring LAFW Fashion Alumni – 2013

Értjük mi, kényelmesek a bő ruhadarabok és van, hogy olyan kedve van az embernek, amikor nem akarja kidomborítani alakját, ez a függönyre emlékeztető kékszínű Korovilas-ruha azonban mindennek nevezhető, csak jó megoldásnak nem.

Nina Dobrev's Birthday Party At Studio 54's 12th Anniversary Celebration – 2010

Nem kell túl sok magyarázatot hozzáfűznünk eme Sweetheart névre keresztelt ruhakölteményhez, hiszen elég csak a képekre nézni. Vidám színével és festékpacákkal való díszítettségével még csak-csak elmegy, viszont szabása mellett már nem tudunk elmenni szó nélkül: borzalmas!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek