Starity

Elzakózott a színpadon Selena Gomez

2013. október 15. 13:01   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Koncertje kellős közepén esett el az egykori Disney-csillag, így pedig rögtön lebukott, hogy nem is élőben énekelt.

hirdetés
Elzakózott a színpadon Selena Gomez
Fotó: Alberto E. Rodriguez/Getty Images

Köztudottan jelenleg zajlik Selena Gomez Stars Dance nevezetű turnéja, melynek keretein belül október 10-én a virginiai Fairfaxben található Patriot Centerben lépett színpadra népes rajongótábora előtt, azonban a koncerten előadott Slow Down című dala kellős közepén nem várt fordulat következett be.

A 21 éves színész-énekesnő a majdnem négyperces előadást végigtáncolta és énekelte, így jóhiszemű rajongói teljesen abban a hitben élvezhették kedvencük produkcióját, hogy milyen jó kondiban van, hiszen profikat megszégyenítő módon adta elő a dalt.

Azonban a performansz vége fele (a videóban körülbelül 3:22) Selena annyira belemerült az ugrándozásba, hogy lecsúszott a színpad magasabb szintjéről az alacsonyabbra, hangja eközben meg sem rezzent, pedig szája nem éppen úgy mozgott, ahogy kellett volna. Az apró incidens után egyik táncosa visszasegítette, majd, mintha mi sem történt volna, folytatták a műsort.

Miután az előadásról készült videó felkerült a YouTube-ra, rögtön elárasztotta az internetes hírportálokat a playback híre, amin bizony sokan már meg sem lepődtek, ugyanis nem először merült fel Miss Gomez kapcsán eme vád, ami most végül igaznak is bizonyult.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek