Starity

Öt sztori, amiről lemaradhattál

2013. október 17. 15:03   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hallgass bele Katy Perry új albumába, és Lady Gaga friss előzetesébe, majd nézd meg, kit alakít Adam Lambert a Glee-ben, hogy is fogják majd hívni Britney új, legszemélyesebb albumát, emellett pedig az R&B egyik csillaga is a visszatérését tervezi!

hirdetés
Öt sztori, amiről lemaradhattál

Hivatalos előzetes jelent meg Katy Perry új albumáról

A PRISM október 22-én jelenik meg világszerte, és a szép énekesnő három szóval tudta jellemezni az albumát: „Egy-két szám személyes, a másik buliba csábít, de lesz olyan is, amelynek több árnyalata van, akárcsak egy prizmának

Az előzetesek október 14-én kerültek fel az iTunesra és a SoundCloudra is.

*

Lady Gaga új dalt mutatott be

Lady Gaga felcsigázta rajongóit, ugyanis saját YouTube-profiljára töltött fel egy 12 másodperces előzetest az Artpopon található egyik dalából, a G.U.Y. (Girl Under You)-ból.

A Lady rég várt albuma, az ARTPOP november 11-én jelenik meg.

*

November 7-én mutatkozik be Adam Lambert a Glee-ben

A következő, A Katy Or A Gaga című epizód a Katy Perryk és Lady Gagák harca lesz, közreműködve Adam Lamberttel, ráadásul még Demi Lovato is szerepelni fog, így a rajongók bőven el lesznek látva sztárokkal.

A Cory Monteith-t és Finn Hudsont elbúcsúztató komor és megható rész után a musicalsorozat napjaink két legfelkapottabb énekesnője előtt tesz tisztelet, miközben Mr. Schue háborút hirdet Sue ellen, a New Directions srácok pedig megcsillogtatják a bennük lakozó dívát. Eközben New Yorkban Kurt és Santana meghallgatásokat tart, tagokat keresnek a bandához, melyről Kurt korábban már mesélt, Lambert pedig részt is vesz a válogatáson, Lady Gaga Marry The Night című dalával.

Hivatalos összefoglalás még nincs a részről, de ebben fog debütálni Adam Elliott Gilbertként, azaz Starchildként, akit a így írtak le: “Egy jóképű fiatal David Bowie/Lady Gaga/Velvet Goldmine cuccban”.

*

Britney új albuma december 3-án jön

A pop koronázatlan hercegnője a nagy visszhangot kiváltó Work Bitch kislemeze után a brit promóturnéja során felfedte, hogy az új, 8. albuma, december 3-án jön, és a Britney Jean címet kapta, hiszen ez lesz élete legszemélyesebb anyaga. Az énekesnő továbbá azt is elárulta, hogy a családja mindig így emlegeti, így keresve sem találtak volna jobb címet.

*

Jön Mariah Carey új kislemeze

Mariah Carey régóta nem hallat magáról, most mégis nagy bejelentést tett: új kislemeze november 11-én érkezik, és a The Art Of Letting Go címet kapta. Az énekesnő szerint a dal rendkívül személyes lett, és nagyon izgatott amiatt, hogy rajongói hallhassák.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek