Starity

Taylor Swift nem féltékeny típus

2013. október 15. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő lett az InStyle magazin novemberi címlaplánya, így természetesen egy interjú is készült vele, melynek során elárulta, milyen fiúk jönnek be neki és, hogyan tesz a féltékenykedés ellen.

hirdetés
Taylor Swift nem féltékeny típus
Fotó: Karen Collins/Instyle UK

„Persze, én is féltékenykedek olykor, de mindig próbálom egyfajta csodálattá, inspirációs forrássá alakítani ezt az érzést. Ha valakinek egy igazán jó barátja van, vagy karrierje, akkor arra gondolok, tök jó, hogy ez megtörtént, mert ez bizonyítja, hogy akár velem is megtörténhet egy nap” – árulta el a magazin riporterének Taylor.

A 23 éves country-pop-csillag magánélete az utóbbi időben közkedvelt téma lett a médiában, mivel sok híres színész és énekes akadt már horgára, emiatt pedig sokak számára ellenszenves lett. De valószínűleg az is nagy szerepet játszott utálói számának növekedésében, hogy tönkrement kapcsolatai és ex-barátai szolgálnak inspirációul dalai írásánál.

Taylort azonban nem keserítik el a róla szóló pletykák és továbbra is lelkesen keresi a Nagy Őt, így azt is megkérdezték tőle, milyen típusú pasik vonzzák.

„A barátaim folyamatosan azon kötekednek velem, hogy a rossz, titokzatos fiúk a zsánereim. De ez csak egy fázis volt, amin most mentem keresztül. Nem gondolom, hogy így teszek mindig az életben. Fontos, hogy öntudatosak legyünk az ilyen dolgokkal kapcsolatban, mivel senki sem akar egy akármilyen srác mellett kikötni” – mondta Swift, aki már korábban is hangoztatta, hogy a rosszfiúk a gyengéi.

A Taylor főszereplésével készült InStyle novemberi számát péntektől, vagyis október 18-ától lehet megtalálni a tengerentúli újságárusoknál.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek