Starity

Dalpremier: McFly – Love Is On The Radio

2013. október 15. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rég hallottunk Anglia egyik leghíresebb zenekaráról, a McFlyról ám a napokban új kislemeze jelent meg az együttesnek!

hirdetés
Dalpremier: McFly – Love Is On The Radio

Anglia egyik legsikeresebb zenekara, a McFly immár 10 éve zenél és készít dalokat. Legutóbbi nagylemezük 2010-ben jelent meg Above The Noise címen, ugyan a tavalyi évüket egy greatest hits lemezzel zárták.

A zenekar az utóbbi időben elfoglalt volt, 2012 végén saját könyvüket, az Unsaid Things: Our Storyt adták ki, valamint más előadókkal is együtt dolgoztak – többek között a One Direction Midnight Memories lemezén – emellett pedig az utakat is járták, legutóbb London a Royal Hallban léptek fel.

Még áprilisban jelentette be a zenekar, új albumon dolgoznak, ami eredetileg 2013 őszén vagy telén jelent volna meg, de a munkálatok csúszása miatt a lemez 2014 tavaszára várható, és jelenleg még címe sincs.

Azonban az első kislemez az új albumról, a Love Is On The Radio a mai napon lett publikálva a zenekar hivatalos YouTube-csatornáján, ami november 24-étől érhető majd el az iTuneson és a Google Playen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

album zene új dal mcfly 2013
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek