Starity

Josh Hutcherson a Seventeen magazin címlapján pózol

2013. október 16. 09:09   |   Szerző: iannina

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Éhezők viadala sztárja pózol a Seventeen címlapján és emellett a Futótűzről is mesélt a magazinnak.

hirdetés
Josh Hutcherson a Seventeen magazin címlapján pózol

Josh Hutcherson mosolya villan fel a Seventeen magazin novemberi számának címlapján. A 20 éves színész az Éhezők viadalának második részéről, a Futótűzről, szívfájdalomról és más lányokkal való randevúzásról is mesélt a magazinnak

- Ki viccesebb a forgatásokon, te vagy Jennifer Lawrance?

- Minden alkalommal vitázunk, d azt hiszem, én vagyok a viccesebb! Egy kicsit nagyképűen hangzik, de ez igaz, és Jennifer egyetértene velem. Az ő dolga, hogy sokkoló, lökött és ostoba legyen – ami csodálatos, és tehetségesnek is tartom. Szeretek, ügyesebb és szellemes lenni, de ha arról lenne szó, hogy kin nevetnek a legnagyobbakat, akkor ő lenne a győztes.

- Melyik jobb? Ha te szakítasz vagy, ha veled szakítanak?

- Úgy gondolom, ha veled szakítanak, az sokkal rosszabb, mint amikor te szakítasz valakivel. Jobban fáj, ha még készen állok a folytatásra, a másik fél viszont már nem.

- Randiztál már olyan lányokkal, akiknek rossz szándéka volt?

- Határozottan. Eleinte vak voltam a külsőtől, a szerelemtől, vagy akármitől. Arról voltam ismert, hogy hamar és nagyon bele tudok esni a lányokba, ami szerintem jobb, mintha egyáltalán nem zúgnál bele senkibe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek