Starity

Heidi Klum és Seal újból együtt?

2013. október 16. 13:01   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két szupersztár 18 hónappal ezelőtt vált el - hirtelen, ismeretlen ok nélkül, megdöbbentve ezzel rajongóikat. A későbbiekben szó volt arról, hogy Heidi megcsalta Sealt, ám ezek csak pletykák voltak, pár napja pedig egy paparazzó kapta le őket Malibun, csókolózás közben.

hirdetés
Heidi Klum és Seal újból együtt?

Heidi Klum és Seal október 12-én lett lekapva egy paparazzó által Malibu egyik utcáján, amint kislányuk, Lou negyedik születésnapi partijára érkeztek – de talán nem csak a bulinak örültek ennyire, hiszen az előkerült képek is azt bizonyítják, hogy a két szupersztár esetleg újból együtt van.

Már több, mint egy éve annak, hogy a 40 éves Heidi és az 50 éves Seal kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozóan felbontotta a házasságát, ám a mosolyszünet úgy néz ki, nem tartott nagyon hosszú ideig – a rajongók legnagyobb örömére.

„Örökké dédelgetni fogom azokat a perceket és éveket, amiket együtt töltöttem Seal-lel- mondta Heidi 2012 szeptemberében egy magazinnak.A különválásunk oka csak ránk tartozik. Seal már továbblépett, ahogyan én is. Az értékrendemen a válásunk sem változtatott, ezek előtt és után is mindig a család és a gyerekeim lesznek az elsők az életemben – közölte a szupermodell, aki többek között a Victoria's Secret 2007-es évi fehérneműbemutatóján még egy duettet is előadott Seal-lel.

Heidi ezek után a testőrével, Martin Kristennel járt fél évig, ám kapcsolatuknak a nyáron vége szakadt. Seal és a szőke szexszimbólum 2005-ben házasodtak össze, és híresen nagy szerelmük egészen 2012 januárjáig tartott, amikor is bejelentették válásukat.

Akármit is jelentsen köztük ez a csók, a rajongók nagyon örülnek, hogy a két sztár legalább beszélő viszonyban van egymással, s a baráti viszonyt sikerült megtartaniuk. Arról pedig, hogy összejöttek-e vagy sem, hivatalos közlemény kiadásáig nem tudunk semmi biztosat, mindenestre mi nagyon drukkolunk nekik!

Heidi és Seal 4 gyermeket nevelnek együtt: Henrty, Lenit, Johant, valamint az épp születésnapját ünneplő kislányukat Loút.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek