Starity

Elmaradt Varga Viktor párjának műtétje

2013. október 17. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szomorú ténnyel nézett szembe Varga Viktor és Cinthya Diktator: kiderült, hogy a lánynak nyirokrákkal kell megküzdenie, életmentő operációját pedig kénytelenek voltak elhalasztani.

hirdetés
Elmaradt Varga Viktor párjának műtétje

Cinthya orvosa ügy döntött, hogy a lányt azonnal meg kell műteni, mert nyirokrákkal küzd és ilyenkor minden perc számít, ám a fiatal fotós most beteg lett, komoly lázzal küzd, és ilyen állapotban nem műthető.

„Cinthya megfázott és belázasodott, nincs műthető állapotban. Ilyen beteget nem lehet altatni sem, ezért az orvosa úgy döntött, hogy elhalasztja az operációt egy héttel későbbre. Mind a ketten nagyon nehezen viseljük ezt az időszakot, Cinthyát még éjszaka is rémálmok gyötrik. Jobb lett volna, ha már most túlesik rajta, hiszen akkor hamarabb kiderült volna, milyen kezelésekkel tudják majd meggyógyítani – mondta Cinthya szerelme, Varga Viktor.

Az énekes és kedvese nem tudnak aludni, folyton a műtéten és a betegségen jár a fejük. Cinthya anyja ráadásul ugyanezzel a problémával küszködött, de ő szerencsésen leküzdte a halálos kórt.

„Összesen hat csomót találtak, abból az egyiket veszik majd ki a jövő héten, de nem azt, amelyiket igazából kellene, mert azt túl rizikósnak találják az orvosok. Cinthya már szed gyógyszereket a daganatok ellen, valamint nyomelemeket is, hogy az immunrendszere megerősödjön. Szegénynek óránként kell bevennie a tablettákat, de szerencsére pozitívan áll a betegséghez – mesélte Viktor a Blikknek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek