Starity

Legszebb és legrosszabb címlapfotók: AnnaSophia Robb

2013. október 17. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk következő részében a fiatal színésznő, AnnaSophia Robb legjobb és legpocsékabb címlapjait mutatjuk be!

hirdetés
Legszebb és legrosszabb címlapfotók: AnnaSophia Robb

A fiatal és gyönyörű színésznő, AnnaSophia Robb életét már kicsi kora óta nyomon követhetjük, hisz első filmje 2004-ben jött ki, mikor csupán 11 éves volt. Karrierje fejlődésének hála az évek során Sophia sok címlapon szerepelt így van miből válogatnunk mindkét kategóriába. Íme a legszebb és legrosszabb címlapfotói!

Legszebb fotók:

2013. február – Teen Vouge

Sophia fantasztikusan fest ezen a fotón! A természetes smink kiemeli szép arcát, és a gyönyörű kék szemeit is. A kalap és a csíkos póló pedig részben elegáns és kifinomult külsőt kölcsönöz a 19 éves sztárnak.

2009. április – GL magazin

Egyszerűen imádnivaló ezen a képen! A széles mosoly az arcán és vidám szemei egyértelműen szebbé és bájosabbá teszik a fotót, a sárga ruha pedig kiemeli szőke haját, ami egyszerűen a hátára van dobva, ezzel is az arcát hangsúlyozva.

2013. július – Dolly magazin

Sophia ezen a képen sokkal kislányosabb és ártatlanabb, ami sokkal jobban illik az elbűvölő színésznő személyiségéhez. A virágok a hajában és a rózsaszín ruha is csak ezt a külsőt sugározza. Egyszerűen édes!

2013. május – Seventeen magazin

Robb kisasszony címlapjain is látszik, hogy csak mostanában kezd különösen népszerű lenni, de ez nem akadályozza abban, hogy fantasztikus képek készüljenek róla. A Seventeen magazin címlapján szinte íratlan törvény, hogy mindenki mosolyog, így ő sem tett másként, ez pedig egyáltalán nem is baj!

2013. október – NKD magazin

Sophia legújabb címlapfotója az NKD magazinon is fantasztikus lett! Egyértelműen ez a természetes stílus áll jól neki, ráadásul itt már ismételten rövid hajjal láthatjuk a szép színésznőt és, bár a szemei barnának tűnnek, ennyi kis bakit el tudunk nézni a bájos a fotónak hála.

Legrosszabb fotók:

2013. április – Cosmo Girl

Hát erre a címlapra nem is lehet nagyon mit mondani. Sophia még a mosoly ellenére is alattomosnak és gonosznak tűnik, valamit a vérfarkas szemöldök sem éppen előnyös számára, illetve az sem túl szép, hogy a fejét aránytalanul nagyra photosoppolták testéhez képest.

2008. december – TC magazin

Egyértelműen előnytelen ez a fotó és Sophia unatkozó arckifejezése sem segít sokat rajta, de még az sem, hogy egy 3 számmal nagyobb kabátot adtak rá. Az arca túlságosan fénylik illetve a pirosítót is előnytelenül vitték fel rá, hiszen nem úgy néz ki, mint aki a hidegből lépett be a szobába és levenné a kabátját, hanem mint egy unatkozó tinilány aki nagyon sietett a sminkeléssel.

2007. február – Sweet 16 magazin

Az aranyos kislány-feeling helyett sokkal inkább jut eszébe mindenkinek a tenyérbe mászó, okoskodó osztálytársnő erről a képről. Persze, megértjük: még a legelső címlapfotói között van, de ez még nem mentség a fotós és a magazin számára.

2013. március – Girlfriend magazin

Ez a kép még gyönyörű is lehetett volna, ha nem viszik ennyire túlzásba a photosoppot. Bármilyen bájosan is néz ki Sophia, arckifejezése egyáltalán nem azt mutatja, hogy élvezné – sőt!

2013. szeptember – Cosmopolitan magazin

Ez sem éppen az előnyös képek közé sorolható, hiszen sajnos túlságosan is szeretett volna felnőttesen kinézni, ezzel pedig csak annyit értek el, hogy úgy fest, mint egy kislány, aki mondjuk Britney-t szeretné utánozni. Ez a kétrészes ruha sem előnyös számára, az arckifejezését pedig inkább ne is említsük – sokat kell még dolgoznia ezen!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek