Starity

Tegnap este elbúcsúztak María de Villotától

2013. október 16. 18:06   |   Szerző: Shenayla

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hatalmas tömeg gyülekezett a madridi templom előtt, hogy végső búcsút vehessenek a tragikus sorsú autóversenyzőtől, María de Villotától.

hirdetés
Tegnap este elbúcsúztak María de Villotától

A család és a barátok mellett számos sportoló kísérte utolsó útjára a múlt héten tragikus hirtelenséggel elhunyt pilótanőt, María de Villotát. A temetést tegnap tartották a San Pedro Martir de los Dominicos templomban, Madridban. A gyászoló tömegben feltűnt Ángel Nieto motoros bajnok, az egykori versenyző Carlos Sainz, és ott volt a Forma–1-es Torro Rosso istálló egykori pilótája Jaime Alguersuari is, aki nem kívánt válaszolni az újságírók kérdéseire.

A temetésen részt vett David Meca úszó, aki angyalként jellemezte Maríát – „Akinek nem volt szerencséje találkozni vele, tudja meg, María egy angyal volt. Ő most már fentről vigyáz barátaira és a családjára.”

A temetésen részt vett José María Álvarez del Manzano, Madrid korábbi polgármestere (1991 és 2003 között) és Ana Botella, jelenlegi polgármester, illetve az egykori sportért felelős államtitkár, John Antonio Gomez Angulo.


Fentről: 1. María szülei: Comba és Emilio de Villota, María férje Rodrigo García Millán, Carlos Sainz, David Meza és  Jaime Alguersuari

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek