Starity

Kate Hudson fantasztikus formában van

2013. október 17. 16:04   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Shape fitnesz- és életmódmagazin nem mindennapi sztárt választott címlaplányává. A 34 éves Kate Hudson – aki nem mellesleg kétgyermekes anyuka – boldogan dobta le a ruháit azért, hogy példát mutasson a nőknek: 30 felett is lehet jól kinézni, izmos hassal rendelkezni.

hirdetés
Kate Hudson fantasztikus formában van

A Shape magazin boldogan tette a címlapjára a 34 éves szőke színésznőt, aki nem mellesleg több mint 15 éve a pilates követője, s ezért rendelkezik ennyire tónusos alakkal.

Kate 19 évesen kezdett el tornázni, hogy hamar és könnyedén formába lendüljün a Majdnem híres című film főszerepére, ahol Penny Lane-t alakította. Az egészséges életmódjáról híres színésznő köztudottan vegetáriánus, aktív állat- és környezetvédő, valamint a sportok megszállott szerelmese. Tánc, futás, jóga, boksz vagy éppen pilates – minden jöhet nála, nem válogatós.

„A kedvenc sportom talán mégis a tánc lenne, hiszen imádom a zenét. Amint meghallok egy jó számot, táncolni kezdtek, itt végre kiélhetem felgyülemlett kreatív energiáimat és kellően el is fáradok” – nevetett a színésznő a Shape magazin címlapfotózásának szünetében. Kate egyébként táncórákra is jár: az amerikai Szombat esti láz egyik táncosa, Derek Hough a tanára, akivel mindig nagyon jól szórakozik. Nem is csoda!

A szépséges színésznő jelenleg két filmet is forgat (Wish I Were Here és Good People), a gyereknevelés és a családi élet mellett neki is szüksége van kikapcsolódásra. Elárulta, hogy mikor második fiával, Ryderrel volt várandós, egyáltalán nem kívánta a sportot és mindent evett, amit megkívánt; ám a szülés után hamar formába rendült köszönhetően diétájának és a sportnak.

„Általában 1800 kalóriát eszek egy nap – mikor fogyózni szeretnék, ezt lecsökkentem 1500-ra. Egyszerűen csak így tudom csinálni, kevesebbet kell ennem. Viszont képtelen vagyok lemondani bármilyen csokiról vagy tésztákról.”

Arra a kérdésre,miszerint szeretnének e még közös gyerekeket Matthew Bellamyval, a Muse frontemberével, csak annyit válaszolt: „Bármikor jöhetnek a gyerekek!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek