Starity

Szakított Nina Dobrev és Derek Hough

2013. október 17. 18:06   |   Szerző: raquel93

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nina, úgy tűnik, mégsem találta meg a megfelelő pasit Derek Hough személyében, hisz alig két héttel az első nyilvános megjelenés után már el is váltak útjaik.

hirdetés
Szakított Nina Dobrev és Derek Hough

Derek és Nina Julianne Hough jóvoltából találkozott egymással, hisz Nina Ian Somerhalderrel való szakítása után szinte csak a lánnyal töltötte az idejét, így elkerülhetettlenné vált, hogy a két sztár találkozzon egymással.

Derek rögtön bele is szeretett a lányba, barátainak azt mondta, hogy még soha nem érzett hasonlót. Érzései viszonzásra találtak, hisz október 5-én együtt jelentek meg a Universal Studios által rendezett Hollywood Horror Nights elnevezésű eseményen.

Azonban a boldogság nem tartott sokáig, hisz a legújabb hírek szerint a pár útjai szétváltak. A US Weekly értesülései szerint ennek oka a távolság volt, hisz Derek a Dancing with a Star forgatásai miatt Los Angelesben, míg Nina a Vámpírnaplók miatt Atlantában tartózkodik.

Szerencsére Nina és Julianne barátságát nem visleték meg a történtek, még mindig annyi időt töltenek egymással, amennyit csak tudnak, viszont úgy tűnik, Dobrev kisasszony ismét a szinglik vonalát erősíti.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek