Starity

Baronits Gábor együtt csajozik Tóth Gabi exével

2013. október 19. 17:05   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Baronits Gábor, a Jóban Rosszban Halász Kristófja május óta élvezi a szinglik életét. Heti hatszor jár edzeni, így teljesen átformálta testét is, lehet, hogy éppen a csajok miatt, ugyanis nem mással, mint Tóth Gabi ex-pasijával csajozik.

hirdetés
Baronits Gábor együtt csajozik Tóth Gabi exével

Rasztovits Dávid, Tóth Gabi exe és a Jóban Rosszban sorozat sztárja együtt csajozik, ugyanis Baronits Gábor május óta szingliként él. Az elmúlt hónapok alatt elég sokat járt edzőtermekbe a színész, szám szerint heti hatszor, többek között azért, hogy testét formálja.

A testem a munkaeszközöm, igyekszem a maximumot kihozni belőle, és a lányok sem panaszkodnak az izmaim miatt – mondta mosolyogva, a magánéletét óvó színész a Borsnak.

Lehet, hogy Gábor a médiát nem igazán akarja beengedni a magánéletébe, ám van egy személy, aki mindent tud róla, ő pedig nem más, mint Rasztovits Dávid, akit eddig leginkább Tóth Gabi kedveseként ismerhettünk.

Szoros barátság köt össze minket. Együtt járunk szórakozni és igen, mondhatjuk, hogy tudunk egymás nőügyeiről – mesélte.

A két jóbarát nem csak együtt csajozik, de olyan jóban és egy hullámhosszon vannak, hogy egy egészségügyi sportkomplexum megalapításán is gondolkoznak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek