Starity

Idén sem kér ajándékot születésnapjára Ian Somerhalder

2013. október 18. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vámpírnaplók sztárja szokásához híven, ismételten jótékonykodásra buzdítja rajongóit.

hirdetés
Idén sem kér ajándékot születésnapjára Ian Somerhalder

Bár a Vámpírnaplókban kezdetben igazi rosszfiú volt, a való életben azonban korántsem ilyen életet él Ian Somerhalder, hiszen köztudottan hatalmas állat- és környezetvédő, aki minden tőle telhető módon próbálja felhívni népes rajongótábora figyelmét a bolygónkat fenyegető veszélyekre és a környezettudatosságra ösztönzi őket.

Nem csak a papírra írott levelekről próbálja leszoktatni rajongóit, hanem minden évben azt kéri tőlük születésnapjára, hogy a neki szánt ajándékok árát inkább jótékony célra költsék. Idén sincs ez másképp, hiszen kevesebb, mint két hónap múlva tölti be 35. életévét, így néhány napja saját alapítványának, az Ian Somerhalder Foundation oldalán közölte ez évi terveit, kéréseit egy hosszú és tartalmas bejegyzésben.

„A személyes születésnapommal egy napon osztozom egy másik jelentős ünnepéllyel is, az ISF születésnapjával! Köszönöm azt a rengeteg ajándékot, amit évközben küldtök, és lenyűgöz az odaadásotok, és azok önzetlensége is, akik hozzájárulnak segítségükkel az ISF tevékenységeihez” – írta a szervezet hivatalos oldalára.

A sármos színész a köszönetnyilvánítás után azonnal le is rántotta a leplet idei projektjéről, amit közösségi profiljain is bőszen hirdet: „Rá tudunk venni legalább 1 millió embert a Föld teljes, 7 milliárdos lakosságából, hogy 35 dollárt adományozzon. Tudom, hogy egyszerűen hangzik, de minden adomány segíti erőforrásaink további növekvését és néma bolygónk számára is változást hozhatunk: az ég, a tengerek, az energia, az élőhelyek, és természetesen kis szőrös barátainknak is segítünk. Tehát, ha tudsz, akkor jótékonykodj most, hiszen két hónap múlva lesz a születésnapom. Ha nem tudsz adományozni, akkor pedig hirdesd az idei szülinapi kívánságomat

Fotó: Twitter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek