Starity

Sztárok, akik egy középiskolában tanultak IV.

2013. október 18. 21:09   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem is hinnénk, hogy a sztárvilágban hányan is ismerték már egymást fiatal éveik alatt, azt viszont kevesen tudják, hányan is voltak osztálytársak. Lássunk néhányat!

hirdetés
Sztárok, akik egy középiskolában tanultak IV.

Nicole Kidman és Naomi Watts

A két szőke ausztrál tehetség, Nicole Kidman és Naomi Watts a North Sydney Girls High Schoolban érettségiztek le, mely Sydney északi részén található. A duó a tanítási napokon igen közel került egymáshoz, barátságuk pedig a mai napig tart.

Barbra Streisand és Neil Diamond

Barbra és Neil az Erasmus Hall High Schoolban végezték el középiskolai tanulmányaikat. A két énekes ezalatt az idő alatt azonban nem csak osztálytársak voltak, hanem az iskola kórusában is együtt énekeltek.

Mare Winningham és Val Kilmer

A Chatsworth High School növendékei között van Mare és Val, akik több darabban is feltűntek a Kaliforniában található iskola színpadán. Közös előadásuk volt például a The Sound of Music is.

James Baldwin és Richard Avedon

Az író James és a fotósként dolgozó Richard a DeWitt Clinton High Schoolban tanultak, ahol nem csak osztálytársak voltak, hanem az iskola irodalmi folyóiratánál is közreműködtek, méghozzá együttes erővel. Egész pályafutásuk alatt megmaradt a barátságuk, de Rachel Cohen írónő azt állítja, a '60-as években volt egy kis feszültség közöttük.

Christian Slater és Anderson Cooper

A színész Christian és a műsorvezető Anderson a Dalton School nevű főiskolai előkészítő iskolában tanultak. Eredeti neve Children's University School volt és még két intézmény tartozik hozzá.

David Duchovny és John F. Kennedy Jr.

A színész és az USA egykori elnökének, John Fitzgerald Kennedynek a legidősebb fia a Collegiate School növendékei voltak, mely New Yorkban található és tanulói között csak fiúk szerepelnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek