Starity

Megjelent a The Grand Budapest Hotel első előzetese

2013. október 18. 20:08   |   Szerző: Invisible

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent Wes Anderson új filmjének előzetese, amely ugyanolyan parádés színészgárdával rendelkezik, mint előző alkotásai.

hirdetés
Megjelent a The Grand Budapest Hotel első előzetese

A Holdfény Királyság és a Fantasztikus Róka úr háromszorosan Oscar-díjra jelölt író-rendezője új filmmel készül rajongói számára: nemrég jelent meg a The Grand Budapest Hotel első trailere.

A történet középpontjában Ralph Fiennes szállodavezetői és Tony Revolori újonc alkalmazott karaktere áll, valamint egy értékes festmény, és egy gazdag család vagyona.

Mellékszereplők terén sincsen semmi kifogásolható, sőt, a színészgárdát olvasva sok filmrajongó füle ketté állhat, ugyanis szerepel a moziban többek között Edward Norton, Tilda SwintonWillem Dafoe, Saoirse Ronan, Adrien Brody, Mathieu Amalric, Jeff Goldblum, Harvey Keitel, Léa Seydoux, Tom Wilkinson, Owen Wilson, Murray Abraham, illetve Jason Schwartzman és Jude Law is.

Sajnos a cím azonban megtévesztő, mivel a munkálatok végig Németországban folytak. A The Grand Budapest Hotel amerikai bemutatóját 2014 márciusára tűzték ki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek