Starity

Sztárok kedvenc autói: Audi

2013. október 21. 17:05   |   Szerző: raquel93

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A cikksorozat következő részében 10 olyan hírességet mutatunk be, akik egy Audit választottak közúti autóként. Nézzük kik is ezek!

hirdetés
Sztárok kedvenc autói: Audi

Nicole Richie és Joel Madden

Nicole és a férje, Joel Madden is kedveli az Audikat, hisz az ő garázsukban egy A8-as és egy S8-as is pihen, de látták már őket egy Q7-esben is.

Ashley Benson

A csinos kis hazug is egy Audinak szavazott bizalmat, méghozzá egy S5-nek. Ashley nagyon szereti is a kocsit, amikor csak teheti, ezzel mozdul ki otthonról.

Miranda Kerr és Orlando Bloom

A házaspár egy olyan kocsit szeretett volna, melyben könnyen tudják szállítani kisfiukat, Flynnt, és ezenkívül még stílusosak is maradnak. A döntés egy Audi A8-asra esett, ami valljuk be, kitűnő választásnak bizonyult.

Neymar

A kitűnő brazil futballista csakúgy, mint rengeteg kollégája, be akart szerezni magának, egy mutatós sportkocsit. Neymar végül egy R8-cat vásárolt magának, ami tényleg minden szemet a sportolóra vonz.

Victoria és David Beckham

A mindig stílusos Beckhamné és a futball-csillag, David Backham garázsában nem egy remek kocsi megbújik, ők azonban legtöbbször egy Audi A8-cal vágnak neki a városoknak.

Vanessa Hudgens

A High School Musical egykori üdvöskéje is nagy rajongója a német márkának. A legtöbbször egy S5 cabrioletben kapták őt lencsevégre a szemfüles paparazzók.

Kimi Räikkönen

Bár az F1-es sztár rengeteg drága kocsi tulajdonosa volt már, mégis legszívesebben egy Audi Q7-est vezet. A kocsit meg is mutatta már a finn Seiska magazinnak.

Rosie Huntington-Whiteley és Jason Statham

A gyönyörű modell-színésznő és színész szerelme is egy Audinak szavazott bizalmat, méghozzá egy Audi S5-nek.

Justin Bieber

A kanadai sztár ugyan már előző összeállításunkban is szerepelt, mégsem hagyhatjuk ki, hiszen az ő Audija R8-ca az egyik legmegosztóbb kocsi a sztárvilágban.

Zlatan Ibrahimovic

A svéd futballsztár boldog tulajdonosa egy RS6-nak, amellyel teljes mértékben meg is van elégedve.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek