Starity

Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton ismét találkozgat egymással?

2013. október 19. 17:05   |   Szerző: raquel93

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hihetetlen! Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton úgy tűnik ismét felvette egymással a kapcsolatot.

hirdetés
Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton ismét találkozgat egymással?

Lassan olyan, mintha valami szappanoperát néznénk: csupán néhány hónappal azután, hogy Nicole kijelentette, örökre vége a kapcsolatuknak, most ismét találkozott egymással a két sztár.

Igaz, még elég korai lenne békülésről beszélni, és az sem elképzelhetetlen, hogy az énekesnő és az autóversenyző csupán barátok, de az egykori pár elég gyanús körülmények között találkozott egymással hétfőn késő este Londonban.

Néhány órával azután, hogy Lewis megérkezett Japánból, már Nicole hoteljéhez ment. A pár nagyon elővigyázatos volt, egy sztárok által nem látogatott szállót választottak és valószínűleg nem is buktak volna le, de Lewis autója lerobbant, így szerelőt kellett hívnia.

Persze rögtön megjelentek a közeli források, akik nagyon szívesen beszámoltak az általuk ismert helyzetről az újságíróknak. Szerintük Nicole és Lewis között olyan kötelék van, amin egyszerűen nem tudnak túllépni, így újra és újra egymáshoz sodorja őket az élet. Persze ezeknek a forrásoknak a szavára nem lehet sokat adni, de a két sztár múltját ismerve, nem lehetetlen, hogy igazuk van.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek