Starity

Megszületett Stephen Amell és Cassandra Jean első gyermeke

2013. október 19. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Apa lett az Arrow jóképű sztárja, mivel egy kislánynak adott életet színésznőként tevékenykedő felesége.

hirdetés
Megszületett Stephen Amell és Cassandra Jean első gyermeke

Idén nyár elején keltek szárnyra a pletykák, miszerint Stephen Amell felesége, Cassandra Jean várandós. A hírt később maga a színész is megerősítette, a mai napon pedig, alig félórája a boldog apuka Facebook-profilján rántotta le a leplet az újabb örömhírről, hiszen kedden a világra jött kislánya.

A pár napos csöppség érkezését nem csak egy egyszerű bejegyzéssel, hanem rögtön egy fotóval újságolta el rajongóinak, akik közül sokan hitetlenkedve kezelték a képet, majd természetesen gratulációjukat zúdították a kis családra.

„Éppen időben érkezett az Amell-szerdákra” – fűzte hozzá röviden a fotóhoz, melyen karjában a kislányával látható, miközben a TV-re mutat, melyben éppen unokaöccse, Robbie Amell látható.

Fotó: Facebook

„Mavi Alexandra Jean Amell kedd délután, október 15-én látta meg a napvilágot. Mindenki rendkívül boldog és egészséges is” - osztotta meg az első hivatalos közleményt a JustJaredJr-ral Amell szóvivője szintén a mai napon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek