Starity

Megszületett Frankie Sandford gyermeke

2013. október 20. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pénteken adott életet első gyermekének a The Saturdays énekesnője, Frankie Sandford. A kisfiú a Parker nevet kapta szüleitől.

hirdetés
Megszületett Frankie Sandford gyermeke

Frankie Sandford, a The Saturdays énekesnője és párja, Wayne Bridge angol focista még májusban jelentették be, első közös gyermeküket várják.

Az utóbbi hónapok a terhességet illetően zökkenőmentesen zajlottak, ám a fiatal anyukának hanyagolnia kellett egy idő után a lánybanda fellépéseit, aminek nem örült.

Pénteken azonban jó hírt osztott meg a Twitteren rajongóival a 24 éves anyuka, miszerint gyermekük a hajnali órákban érkezett meg. A kisfiú a Parker nevet kapta, valamint 3,54 kilogrammal született meg.

„Wayne és én is büszkén kijelenthetem, hogy ma reggel megszületett kisfiunk, Parker Bridge 3 kiló 54 dekával. Mind a ketten remekül vagyunk, bár egy kicsit fáradtan.”

A The Saturdays többi tagja is gratulált a Twitteren keresztül. Frankie nem az első a lánybandában, akinek gyermeke van, Una Healy és Rochelle Wiseman is egy-egy gyönyörű kislány édesanyja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek