Starity

Fiatalkori énjeikkel pózolnak a celebek

2013. október 21. 17:05   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miből lesz a cserebogár? Lady Gaga, Justin Bieber, Selena Gomez, Adam Lambert, Miley Cyrus, Christina Aguilera és Beyoncé látványos átalakulása!

hirdetés
Fiatalkori énjeikkel pózolnak a celebek

Új hóbort terjedt el az interneten: unatkozó Photoshop-mesterek a sztárokat fiatal (akár kiskori, akár karrierkezdeti) önmagukkal illesztik össze.

Az emberben mindig felmerül a kérdés, hogy vajon a gyermek, aki volt, büszke lenne-e arra a felnőttre, aki ma lett? Annyi biztos, hogy ezek a csillagok akkoriban még biztosan nem gondolták, hogy rövid időn belül a fél világ a lábuk előtt fog heverni!

Adam Lambert ötévesen a Mikulásnak írt levelében arra kérte az öregurat, hadd legyen rocksztár, ha felnő, míg Lady Gaga egész életében erre vágyott, már akkor is, amikor zongora előtt ült, és a lába nem érte el a pedált. Miley Cyrus beleszületett a csillogás világába édesapjának, Billy Raynek hála, Justin Bieber a YouTube-énekesek álmát valósította meg, Christina Aguilera pedig az eredeti Disney-hármasból nőtte ikonná magát, emellett Beyoncé az alapból sikeres Destiny's Childból lett világhírű díva, Selena Gomez a tinik példaképe, amely miatt visszasírja disney-s éveit, míg Britney Londonban futott össze egykori önmagával.


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek