Starity

Jön az Odaát ötödik évada az RTL Klubra

2013. október 20. 18:06   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan debütál a misztikus sorozat ötödik évada Magyarországon. Ezúttal is az RTL Klub képernyőjén lesz látható.

hirdetés
Jön az Odaát ötödik évada az RTL Klubra

Legújabb hírek szerint – a sok Supernatural-rajongó örömére – érkezik a sorozat 5. évada hazánkba. Ugyan az Egyesült Államokban már a kilencedik évadnál tartanak, de így is örülhetünk, hogy ilyen hamar megkapjuk ezt az évadot, hisz a negyedik évadra sokkal tovább kellet várni.

A történet ott folytatódik, ahol abba maradt. Az utolsó pecsét feltörése után Lucifer kiszabadul a Pokolból, majd keresni kezdi a porhüvelyét, akibe beleszállhat. Mint később kiderül, Sam lesz az, s aki legyőzheti Lucifert, Mihály arkangyal, az ő porhüvelye pedig nem más, mint Dean.

A 22 epizódból álló évad sok izgalmas perceket hoz rajongói számára, hisz nemcsak, hogy sok küzdelem lesz benne látható Luciferrel, de még a négy lovassal is. Az ötödik évad után hagyta ott a sorozatot Eric Kripke, aki a kezdetektől volt a széria készítője, mivel eleve csak ötévadosra tervezték a Winchester fiúk történetét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek