Starity

Ingyen letölthető Karai Anna új dala

2013. október 21. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tavaly egy ország kapta fel a fejét, mikor a bájos lány átütő ordításával lehengerelte az ítészeket. Anna azóta kivált bandájából, a Napfénypresszóból és szólókarrierbe kezdett.

hirdetés
Ingyen letölthető Karai Anna új dala
Fotó: Dürer Photo

A Paramore egyik legsikeresebb dalával próbált szerencsét a tavalyi Voice-ban Karai Anna, aki osztatlan sikert aratott a mesterek között. Bár mentora, Caramel végül hamar lemondott róla, ő bebizonyítja, hogy van helye a magyar zenei palettán. Az énekesnőnek nemrég debütált első dala Az üveg lassan vág címen, melyet ingyenesen letölthetővé tett a Facebook-oldalán.

„Nehéz döntés volt szólópályára lépni, de úgy érzem, hogy megtaláltam azt a stílust, ami igazán én vagyok. [...] Igyekszem optimistának lenni, elég sok rossz dolog ért már az életben ahhoz, hogy mindig talpra kelljen állni. A dalaimban is erre szeretnék buzdítani mindenkit, hogy eressze ki a gőzt, aztán menjen tovább a céljai felé.” – nyilatkozta a ClassFM-nek a dalos pacsirta, aki hamarosan bemutatja új albumát is. – „Magyarországon nem nagyon hallottam még együttestől ilyen stílusú dalt, és nagyon szeretnék ebbe belekapaszkodni, és valami újat hozni, amire felkapják az emberek a fejüket, mert unják azt, ami most van, és szeretnék nekik valami izgalmasat nyújtani. Valami változatosságra gondoltunk a zeneiparban.”

A Napfénypresszó sem zökken ki, sok sikert kívánva elbúcsúztak Annától, majd új énekesnővel, a későbbiekben talán új stílussal folytatják pályafutásukat. Az üveg lassan vág énekesnője pedig november 23-án közönségtalálkozó keretein belül találkozik rajongóival is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek