Starity

Az elmúlt hét legstílusosabb sztárjai

2013. október 22. 20:08   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miranda Kerr és Vanessa Hudgens is ugyanannyira híres a jólöltözöttségéről, mint például Eva Longoria, aki imádja a feltűnő, uszályos estélyiket. Ezen a héten a legstílusosabb celebek nem tétlenkedtek: az olykor rizikós választásnak tűnő fényes, flitteres, fodros és geometrikus mintákkal tarkított ruhákat is bevállalták a vörös szőnyegen.

hirdetés
Az elmúlt hét legstílusosabb sztárjai

Kate Winslet – 2013. október 14.

A várandós színésznő csak úgy ragyog a boldogságtól, amit nem is csodálunk, ez a lenyűgöző piros, Swarovski-kristályokkal díszített Jenny Packham-ruha pedig csak hab a tortán. Kate kiegészítők terén olyan márkáknak szavazott bizalmat, mint a De Beers, ahonnan ékszereit kölcsönözte és a Louboutin, ami fekete retiküljét és magassarkúját ékesíti.

Vanessa Hudgens – 2013. október 15.

Az új, őszi hangulatú frizurával nyomuló színésznő igazán ünnepélyesre vette a figurát ezzel a fekete-fehér AllSaints-összeállítással, amibe a cipzáros szoknya vitt egy kis izgalmat és vadabb hatást – természetesen csak hajkoronája után.

Miranda Kerr – 2013. október 15.

Miranda nagyon ért ahhoz, hogyan tudja a fantasztikus alakját még jobban kihangsúlyozni. A testre simuló Hervé Léger by Max Azria-ruha grafikus mintákkal van megbolondítva, s, hogy a minokróm hatást kicsit feldobja, egy tengerkék magassarkút húzott fel hozzá.

Jennifer Hudson – 2013. október 16.

A 2013-as Golden Heart (Arany Szív) Díjátadó Gálán egy merészen felsliccelt fekete Michael Kors-ruhában pózolt az énekes-színésznő. Az estélyit testszínű csipkebetétekkel dobták fel, mely gyönyörűen mutatott Jenniferen. A szépség sem ékszert, sem más kiegészítőt nem viselt a rendezvényen, csupán egy egyszerű fekete magassarkút hordott.

Abbie Cornish – 2013. október 17.

A szőkeség mesésen festett ebben a kék színben pompázó Ferragamo-estélyiben, mely sikeresen felemelte őt listánkra – nem ok nélkül. A földet súroló ruha remekül állt Abbie-nek, retikülje és fülbevalója pedig tökéletesen passzolt az övhöz és a nyakrészt díszítő gyöngyökhöz.

Charlize Theron – 2013. október 17.

A dél-afrikai származású szépség szinte szoborszerűen festett ebben a fekete Alexander McQueen-estélyiben, mely a vállrészeinél apró aranyszínű flitterekkel és gyöngyökkel volt díszítve, táskáját pedig Salvatore Ferragamo tervezőtől kölcsönözte.

Gwen Stefani – 2013. október 17.

A harmadik gyermekét váró Gwen igazán nem szégyenlősködött: a tetőtől talpig fényes, Salvatore Ferragamo-estélyit pont neki találták ki, hiszen tökéletes egy divatos kismamának. Emellett kiegészítők terén sem esett túlzásba a gyönyörű énekesnő, tökéletesen nézett ki!

Camilla Belle – 2013. október 17.

Camilla szinte ragyogott ebben a púderszínű Salvatore Ferragamo-estélyiben, mely diszkrét dekoltázst is mutatott, s a mellrész alatt meg volt húzva egy selyemövvel. Ragyogó fülbevalókkal, gyémánt karkötővel és gyűrűvel párosította szép ruháját és az aranyszínű kistáska is elmaradhatatlan volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek