Starity

Pucéran pózolt Berki Krisztián és párja

2013. október 22. 13:01   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A volt Fradi-vezérről mostanság sokat hallani, hisz nemrég szerepelt a Mr és Mrs című műsorban és meghívták őket a Frizbibe is. Most is tett arról, hogy sokat beszéljenek róluk az emberek: erotikus fotók láttak napvilágot.

hirdetés
Pucéran pózolt Berki Krisztián és párja
Fotó: TV2

Berki felesége, Pamela a terhessége utolsó szakaszában van, így a volt Fradi-vezér meglepte őt egy különleges fotósorozattal, ami tényleg nem mindennapi lett. A pár pikantériát, erotikát és meghittséget akart belevinni a fotókba, és ez sikerült is.

„Krisztián mondta, hogy nem a szokványos terhes-kismamás sorozatot szeretné, hanem egy picivel többet. Szeretett volna benne pikantériát, erotikát, meghittséget. Érthető, hogy állapotára való tekintettel ezúttal Pamela volt a bátortalanabb, Krisztián azonban úgy járt-kelt anyaszült meztelenül, mintha egy lakatlan szigeten hajótöröttként létezne” – nyilatkozta a fényképész, Baksa Norbert.

Krisztián azt is elmondta a Borsnak, hogy neki nem okozott gondot a meztelenkedés, hisz sportoló volt, ezért például a takarítónő is láthatta ruha nélkül.

Arra a kérdésre is őszintén felelt, hogy nem tartaná-e rossz ötletnek, ha ő lenne az első férfi, aki a nyuszis magazin címlapján pózol: „Igen, bevállalnám. De csakis annak a magazinnak.”


Fotók: Baksa Norbert

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek