Starity

Kínos! Rihannát kivágták egy mecsetből

2013. október 22. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rihanna turnéja, a Diamonds World Tour ezúttal az Egyesült Arab Emírségek fővárosába érkezett és, ahogy az lenni szokott, városnézésre indult az énekesnő - vagyis csak indult volna.

hirdetés
Kínos! Rihannát kivágták egy mecsetből

Az énekesnő az utóbbi időben a szokottnál is többször keveredik kínos helyzetbe. Thaiföldön például egy védett állattal, egy lórimajommal pózolt nemrégiben, az Instagramra feltöltött kép miatt pedig a hatóságok a két férfit, akik Rihannának adták a majmot egy közös fotózás erejéig, akár 4 év börtönnel is büntethetik.

Ezúttal azonban Rihanna egy vallási központot akart volna megcsodálni, ahogy azt teszi az a több millió turista évente, akik kíváncsiak erre a vallási épületkomplexumra. A barbadosi popcsillag egy fekete overallt viselt, fejét sállal takarta, s fényképeket készített Instagram-profiljára, amelyek kiverték a biztosítékot a helyieknél.

Rihannát azonnali távozásra szólították fel, és a mecset belsejébe se tehette be a lábát. Indoklásul annyit mondtak, hogy ismét méltatlanul viselkedett és azt hitte, hogy a tengerparton napozik. Íme, az arabok által botrányosnak vélt fotósorozat néhány példánya:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek