Starity

Kanye West megkérte Kim Kardashian kezét

2013. október 22. 14:02   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai rapper, Kanye West és a celebrity, Kim Kardashian már lassan 2 éve együtt vannak, s kislányuk, North West is már 4 hónapos, ám a szülők még mindig nem házasodtak össze. Tegnap azonban Kanye összeszedte minden bátorságát és feltette a nagy kérdést.

hirdetés
Kanye West megkérte Kim Kardashian kezét

Ráadásul nem is akármilyen módon! Kanye West hétfőn, Kim Kardashian 33. születésnapján kérte meg szerelme kezét, mégpedig úgy, hogy kibérelte San Francisco legnagyobb baseballstadionját, az AT&T Parkot, ahol vacsorát szervezett kedvesének.

A vacsora végeztével azonban leoltották a villanyokat, megjelent Kim egész családja, valamint közeli barátai,s egy hatalmas, 50 fős szimfonikus zenekar kíséretében újból kivilágították a stadiont – fókuszálva egy hatalmas kivetítőre. A mozi méretű vásznon a következő felirat díszelgett: „Kérlek, gyere hozzám feleségül!

A szimfonikus zenekar a lánykérés közben olyan gyönyörű szerelmes számokat játszott, mint a Young And Beautiful Lana Del Reytől és Kanye West Keri Hilsonnal közös megaslágerét, a Knock You Downt, amit bevallottan Kimnek írt már évekkel ezelőtt.

Kanye természetesen Kim családjának engedélyét kérte, mielőtt feltette volna a kérdést. Az újdonsült anyuka természetesen igent mondott kedvesének, s jelenleg egy 15 karátos gyémántgyűrű díszeleg az ujján.

Hát nem gyönyörű? Melyik lány ne kívánna magának hasonló lánykérést?

Kim büszkén mutatja eljegyzési gyűrűjét

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek