Starity

Legszebb és legrosszabb címlapfotók: Kim Kardashian

2013. október 23. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk legújabb alanya a gyönyörű valóságshow-sztár, Kim Kardashian.

hirdetés
Legszebb és legrosszabb címlapfotók: Kim Kardashian

A friss menyasszony és anyuka mindig is híres volt szépségéről, és nőies alakjáról, amit nem fél megmutatni. Kim az éveksorán igazi divatikonná nőtte ki magát és bár terhesége közben ez nem mindig látszott, kinézete mindig tökéletes és elegáns. Ez viszont nem jelenti azt, hogy az alapvetően szép nőről mindig jól sikerüljenek a címlapok. Íme Kim Kardashian legszebb és legrosszabb címlapjai!

A legszebb címlapfotók:

2011. február – Glamour magazin

Ez a kép egyértelműen megérdemli a helyét a listán, hiszen fantasztikus lett! Kim természetes sminkje kiemeli a szép vonásait, illetve egyensúlyban van azzal, hogy ezen a fotón Kim pizsamában van. Elegáns, mégis szexi – egyszóval tökéletes!

2011. december – Marie Claire magazin

Kim talán 2011-ben volt a legdögösebb, ami meg is látszik a képein. Az akkor már 31 éves sztár fantasztikusan fest ezen a képen is, le tudna tagadni vagy 5 évet a valódi korából!

2013. május – Cosmopolitan magazin

A középső Kardashian-lány ezen a képen már rég terhessége végénél volt, de ez meg se látszik rajta! Egyértelműen egy felnőttes Kimet láthatunk, aki, mint ahogy ismerjük, nem takargatja nőiességét, ami ilyen körülmények között nem is probléma! Ez a félmosoly az arcán pedig csak még szebbé teszi az összhatást.

2011. november- Lucky magazin

Ismételten egy címlap 2011-ből. Kim ezen is csodálatosan néz ki, a fiatalos külső egyértelműen jobban illik hozzá és, bár ez még csak kicsit szélesebb a félmosolynál, elfogadjuk, hisz remekül mutat.

2010. szeptember – Allure US magazin

Ez szintén egy fehérneműs kép, de Kim egyértelműen az elegáns divatot képviseli vele, ráadásul nagyon szexin is. A natúr smink kiemeli a természetes szépségét és a falatnyi ruhadarabok fantasztikus alakját is.

A legrosszabb címlapfotók:

2011. július – Cosmopolitan Australia

Ez a kép nem sikerült annyira, még akkor sem, ha 2011-es. Kissé Nicole Scherzingerre emlékeztet minket Kim és, bár a fűző maga dögösen állna rajta, nem értjük, hogy a csicsás függönyszerű ruha miért kellett.

2012. február – Cosmopolitan

Ez egy eléggé retró hangulatú kép lett, de nem pozitív értelemben, mivel sajnos ez a ruha és a haj sem előnyös a lány számára. A dressz például kifejezetten szörnyű, hiszen pont azokat a pontokat emeli ki rajta, amiket nem kéne és a szín is előnytelen, emellett pedig a képszerkesztéssel is túl sokat játszottak...

2012. augusztus – InStyle magazin UK

A kép egyértelműen nem sikerült jól, mivel Kim szemöldöke nem éppen a legszebb illetve ez a rúzs is szörnyen fest ajkain. Egyáltalán nem áll jól neki a ruha sem, bár nem csodáljuk, hisz egy szúnyoghálót elég nehéz viselni.

2012. március – Allure magazin

Ez a fotó már túl természetesre sikerült. Kim egyértelműen úgy fest rajta, mint valami fáradt anyuka, pedig itt még csak szó sem volt az anyaságról! És ahogy a szája áll...

2011. november – InStyle magazin

Ez a kép sem sikerült annyira, hiszen Kim arca túlságosan át lett photosoppolva és a testtartás sem éppen az igazi, plusz ez a ruha is kissé előnytelen. Már fejlődik, de még nem az igazi.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek