Starity

Így tartja magát formában Sarah Jessica Parker

2013. október 27. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Most a Szex és New York sztárjának edzési titkairól rántjuk le a leplet!

hirdetés
Így tartja magát formában Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker már igen régóta tevékenykedik a filmiparban, ezalatt a hosszú idő alatt pedig természetesen rengeteget változott és igazi divatikonná vált. Azonban nem csak színészi játéka és irigylésre méltó stílusérzéke miatt szerzett magának számos csodálót, hanem lélegzetelállító alakjának köszönhetően is, így most megmutatjuk, hogyan is tartja magát formában!

A 48 éves színésznő személyi edzője, Anna Kaiser tartott egy intenzív, tízperces tréninget a Popsugar fitness rovatának képviselője, Susi May számára az AKT egy másik edzőjével karöltve. A viszonylag rövid, ám annál hatásosabb és keményebb edzés főként a zsírégetésre fókuszál és a fenékfeszesítésre, de átmozgatja az egész testet is, és mindössze egy gumiszalagra és a kényelem érdekében egy polifomra van szükség.

A kardio, erősítő és állókészséget fejlesztő mozdulatok nem okoznak túl nagy fejtörést, hiszen rövidek és egyszerűek, ráadásul Anna a változatosságra törekedett az edzésterv elkészítése során, így összesen tíz gyakorlatot állított össze, hol lassabb, hol pedig gyorsabb kivitelezésben. Az instrukciók egyszerűek és könnyen követhetők, így sok magyarázatot nem igénylenek, egyszerűen csak fel kell állni a számítógép elől és követni a lányokat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek