Starity

Így hordd a fehér inget!

2013. október 23. 15:03   |   Szerző: coke.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Legalább egy fehér ingnek minden nő gardróbjában kell lennie. Jól kihasználható alapdarab, ami csinos, ugyanakkor lezser is tud lenni. Most mutatunk néhány tippet, hogyan viseld, mivel dobd fel az egyszerű fehér ingedet!

hirdetés
Így hordd a fehér inget!

Hordd farmerral!

Nagyon egyszerű tipp, ugyanakkor a fehér ing ünnepiességét elveszi, így jól alkamazható a hétköznapokban. Csinos maradsz, de farmerrel kombinálva lezser is lesz az összhatás!

Kombináld színes blézerekkel!

Ha már a blúz fehér, akkor a blézer legyen színes! Vagy mintás, például csíkos vagy pöttyös. Kísérletezz bátran!

Dobd fel gigantikus méretű nyakláncokkal!

Nem is fűzünk hozzá sokat: egyszerűen feldobja az unalmas ingeket. Nyugodtan felveheted még a leghatalmasabb nyakláncodat is, garantáltan jól fog mutatni!


képek: weheartit

Vegyél fel hozzá színes, mintás szoknyát!

A fehérhez minden szín passzol, úgyhogy nem lesz nehéz dolgod, ha színes szoknyát szeretnél felvenni az ingedhez. Kísérletezz különböző szabású, hosszúságú, mintájú szoknyákkal!

Vedd fel pulcsi alá!

Ha az idei őszi–téli szezonban divatos akarsz lenni, ezt a ingviselési módszert biztosan ki kell próbálnod. Vedd fel az ingedet, majd fölé egy jó meleg pulóvert. Csak az inged gallérja fog kikandikálni, ami épp elég ahhoz, hogy igazán stílusos legyél!

Sorttal? Hát persze!

Bár a nyár már a múlté, a következő nyári szezonban mindenképpen hasznosíthatod ezt az ötletünket. Lehet akár farmersort, vagy egy kis vidám rövidnadrág, ha ezekkel kombinálod a blúzodat, garantáltan rá sem fogsz ismerni régi, unalmas ünneplő ingedre!

Aranyat minden mennyiségben!

Természetesen nem kell színaranynak lennie minden egyes ékszerednek, ám meg kell hagyni, az arany mint szín passzol a legjobban a fehér ruhákhoz, így a blúzokhoz is.

A fehér ingek legnagyobb veszélye, hogy könnyen unalmassá válhatnak. Tegyél ellene rengeteg karkötővel, fülbevalóval, órával és gyűrűkkel – lehetőleg arany színben, de a halvány rózsaszín, és a pasztell árnyalatok is szóba jöhetnek. Vigyázz azonban, a kiegészítőknek harmonizálnia kell egymással!

Díszítsd ki a gallérját!

Remek lehetőség egy sima fehér ing gallérjának átalakítása arra, hogy egy kicsit kreatívkodj. Nemcsak szuperul fog kinézni az átalakított inged, hanem egyedi is lesz!

Díszítheted a mostanában nagyon népszerű szegecsekkel, apró kövekkel, flitterekkel vagy a vintage hatásért akár csipkével is. Nézz be a legközelebbi barkácsboltba, és álmodd meg a saját tervezésű ingedet!

Reméljük, kedvet kaptál a fehér ingek viseléséhez, és ezentúl nem csak az iskolai ünnepségek során fogod felvenni ezt a sokoldalú ruhadarabot!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek