Starity

15 nap múlva Budapesten a Nickelback!

2013. október 24. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már csak két hetet kell várniuk a magyar rajongóknak, hogy végre Budapesten köszönthessék kanadai kedvenceiket, a Nickelback csapatát.

hirdetés
15 nap múlva Budapesten a Nickelback!

A zenekar és stábja közvetlenül az előző esti prágai koncertről fog megérkezni Budapestre és reggel 8-kor elkezdik építeni a színpadot az Arénában.

Az 50 fős utazó stábnak ebben 75 magyar technikai ember lesz segítségére. 10 kamion és 6 busz szállítja a felszerelést és az utazó stábot városról városra.

A turné csak a napokban kezdődik, azonban már kiszívárogtak információk a várható produkcióról. A közel 400 négyzetméteres színpad mögött egy óriási kivetítőfal adja majd a látvány nagyobbik részét. Pirotechnikát ezen a turnén nem használnak, azonban a show része a füstgép, illetve olyan fényeffektek, amelyek stroboszkóp hatással is bírnak.

A backstage-ben az öltözők mellett külön családi szoba is kialakításra kerül, ezen felül csak a dobos kért egy kisebb próbahelységet magának. A Nickelback az öltözőjükbe fekete kanapét és foteleket, állólámpákat, tükröt és szőnyegeket kért. Előzetes étel- és italigényük nincs, aznap reggel fogják helyben leadni a beszerzendő dolgok listáját.

A tavalyi év egyik óriási meglepetése, a Skillet lép színpadra november 8-án 20 órakor bemelegíteni a közönséget, a Nickelback 21 óra körül fog kezdeni. Kétórás koncertjük alatt a kanadai banda a legnagyobb slágereiket játssza, november 4-én kerül boltokba a Greatest Hits válogatásuk is.

A budapesti koncert már hetek óta teltházas, így a szerencsés magyar rajongók bizonyára felfokozott hangulatban várják már a november 8-ai show-t.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek