Starity

Válik az álompár!

2013. október 25. 17:05   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egész világot megdöbbentette a hír, ami futótűzként terjedt a mai napon: Miranda Kerr, a világ egyik legszebb és legsikeresebb modellje és Orlando Bloom, a Karib-tenger kalózai mozifilmek szupersztárja, elválik egymástól.

hirdetés
Válik az álompár!

Nyílt titok volt, hogy a pár külön élt az elmúlt hónapokban és Miranda már jóideje az eljegyzései gyűrűjét sem viselte. Több mint 6 éve együtt vannak, ám végleg eldöntötték, hogy elválnak egymástól– mesélte a pár közeli barátja, aki névtelenséget kért a médiától.

A pár 2007-ben találkozott először a novemberi Victoria's Secret Fashion Show-n, ám csupán 2008 áprilisában jelentették be, hogy egy ideje már együtt vannak. Első közös szereplésük a vörös szőnyegen a Sydney-i Doncaster Day keretében zajlott, a Randwick Racecourse Házban, s még ugyanezen a héten bemutatta Orlando Bloom a barna szépséget a családjának. De vajon mi késztette az álompárt arra, hogy elváljanak?

A pár soha nem élt a fényűző életet: az esküvőjük 2010 júliusában történt, kisfiuk, Flynn pedig 2011. január 6-án született és nem sokat szerepeltek a pletykamagazinokban sem, hétköznapi életet éltek. A válásuk azért is meglepő, mert Miranda Orlando egyik új darabjának bemutatásán is látható volt a Broadway-en, szeptember 19-én, amikor még úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben van közöttük.

Házasságuk felbomlásáról nem kívántak nyilatkozni, ám Miranda és Orlando szóvivőjének hivatalos közleményében ez áll: „Mindazok ellenére, hogy a házasságuk véget ért, ugyanúgy szeretik, támogatják és tisztelik egymást, mint a kisfiuk szülei és, mint a család részei.

Miranda Kerr és Orlando Bloom kisfiuk, Flynn társaságában 2013 augusztusában, Hawaii-on

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek