Starity

Hat sztori, amiről lemaradhattál

2013. október 26. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Britney bemutatta új albuma borítóját, újabb Nicholas Sparks-regényt filmesítenek meg, és Keith Urban magára varratta szerelme nevét. Lássuk, mi történt a sztárvilágban!

hirdetés
Hat sztori, amiről lemaradhattál

Később érkezik a mozikba Chris Pine új filmje

Ismét csúsztatták az új Jack Ryan-film megjelenését, melyben a Star Trek Kirk kapitánya Keira Knightley-val játszik együtt. Eredetileg idén karácsonykor a mozikba került volna, ám a Collider értesülései szerint a Paramount január 17-ére változtatta a premier dátumát – Magyarországon került volna ekkor a mozikba.

Az új magyar premierről egyelőre nincs információ, a döntés oka Martin Scorsese új filmje volt, a Leonardo DiCaprio főszereplésével készült Wolf of Wall Street, melyet mindenképpen szerettek volna bemutatni az Oscar-gála előtt – ez érkezik a Jack Ryan helyett karácsonykor (a filmet egyébként több éve készítik és állandóan késleltetik).

*

Keith Urban megmutatta új tetkóját

Nem is akármilyen tetoválást varratott az énekes! Felesége, Nicole Kidman neve szerepel az American Idol ítésze felkarján, kelta motívumokkal díszítve.

A páros hét éve él boldog házasságban, két gyermekük van, az ötéves Sunday és a hároméves Faith.

*

Michelle Monaghan az új Sparks-filmben

A Szerencsecsillag, a Menedék, a Szerelmünk lapjai után a The Best of Me-t is megfilmesítik. A történet szerint egy középiskolás pár ismét egymásba botlik, évekkel szakításuk után, mikor meglátogatják észak-karolinai szülővárosukat.

Sparks producerként is kiveszi a részét a Warner Bros és a Relativity stúdiók mellett – írja a The Hollywood Reporter. A The Best of Me a kilencedik Sparks-könyv, amelyet filmre visznek.

*

Kim Kardashian lányán eljegyzési gyűrű csillog

Nemrég Kim elárulta, négy hónapos kislányának megengedi, hogy ujján viselje a tizenöt karátos Lorraine Schwartz-gyémántgyűrűt.

„Mindig viselem. Még akkor is, ha edzek. Mindig rajtam van. De levettem, amint hazaértünk Northhoz. Az ujjára húztam és elmeséltük neki a nagy hírt.” A szülők szerint Norinak nagyon tetszik a több milliós csecsebecse, de természetesen vigyáznak, nehogy véletlenül lenyelje.

*

Britney bemutatta új albuma borítóját

Az énekesnő legújabb korongja, a Britney Jean december másodikán jelenik meg az Egyesült Államokban, néhány órával ezelőtt pedig megmutatta rajongóinak a hivatalos borítót is.

„A szívem-lelkem beleadtam ebbe az albumba, elképesztő kaland volt. Sokat megtanultam magamról, és ahogy a végéhez értem, emlékeztettem magam a nagyszerű támogatóimra, akik mellettem álltak az elmúlt tizenöt évben.”

*

Katie Holmes csatlakozott a Twitterhez

A Dawson és a haverok egykori sztárja csatlakozott a közösségi portálhoz, és első tweetjét legújabb filmje, a The Giver forgatási szünetében küldte.

A 34 éves színésznő retweetelte azt a fotót, amelyen ő és kollégái láthatók a scifi-moziban, beleértve a countryénekesnőt, Taylor Swiftet.

„Olyan boldog vagyok, hogy tweetelhetek! Az első bejegyzések Dél-Afrikából jönnek!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek