Starity

Erin Heatherton nem Victoria's Secret-angyal többé

2013. október 25. 21:09   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kezd kirajzolódni a 2013-s Victoria's Secret Fashion Show angyalgárdája, ahogyan a modellek listája is. A márka szóvivője viszont határozottan meg kívánta azokat a topmodelleket nevezni, akiket idén biztosan nem fogunk látni a fehérneműbemutatón.

hirdetés
Erin Heatherton nem Victoria's Secret-angyal többé

Az éppen válófélben lévő Miranda Kerrtől körülbelül fél éve vált meg a Victoria's Secret mint angyal – modellként továbbra is fogjuk a VS fehérneműiben látni. Csupán pár napja derült ki, hogy Miss Kerr nem lesz látható az idei bemutatón. A Victoria's Secret kijelentette, hogy bár hívták fellépni az idei show-ra, Miranda egyéb elfoglaltságai miatt nem tud jelen lenni a bemutatón. Reméljük, jövőre – ettől függetlenül – találkozhatunk vele!

Ám nem Miranda az egyetlen, akitől a VS még a bemutató előtt megválik: Erin Heatherton, akit sokan csak Leonardo DiCaprio exeként ismernek – sem tagja már a legendás angyalgárdának.

Stephanie Smith a New York Post magazinnak kifejtette, hogy Erinnel mindig is problémás volt dolgozni: a múlt évi divatbemutatón például hisztit vágott le,amiért nem kapta meg a New Year's Eve jelmezéhez készült kalapját; ezért megválnak a lánytól.


Erin 0:18-tól látható

Arra a kérdésre, hogy Erin és Miranda mellett idén ki nem lesz látható a bemutatón így felelt: Jourdan Dunn, Cara Delevingne és Anne Vyalitsyna biztosan hiányozni fog a show-ról.

A castingok egyébként 28–30. között fognak zajlani, s olyan topmodelleket hívtak meg rá, mint Izabel Goulart, Monica Jagaciak, Sara Sampaio, Palvin Barbara, Xenia Deli, Constance Jablonski, Isabeli Fontana, Liu Wen.

Az idei, 2013-as angyalgárda névsora a következő: Karlie Kloss, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Doutzen Kroes, Candice Swanepoel, Lindsay Ellingson, Lily Aldridge, Behati Prinsloo.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek