Starity

Ördög Nórinak hiányzik az X-Faktor

2013. október 26. 13:01   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nóri élete most csak kislánya, Mici körül forog. Természetesen ezért sok mindenről le kellett mondania, ilyen például az X-Faktor idei szériájának vezetése is, amit Lilu és Istenes Bence vett át.

hirdetés
Ördög Nórinak hiányzik az X-Faktor
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Bármennyire is boldog most Nóri, nagyon hiányzik neki a munkája. Minden hétvégén izgatottan ül a TV elé, hogy megnézze az X-Faktor következő adásását, immár Lilu és Istenes Bence vezetésével. Nóri irigykedik is rájuk, hisz imádott a házigazda-szerepben lenni.

A kismama elárulta, hogy nem csak kollégáitól értesül a történtekről, ő most csupán csak egy átlagos néző:

„Én is a Fókuszban láttam, hogy ez az első év, amikor ennyire szoros a szavazatok állása. Az első élő adásig azt gondoltam, hogy nem fog hiányozni. De aznap elfogott az izgalom. Eszembe jutott, milyen jó volt már ilyenkor reggeltől ott lenni a próbákon, majd készülődni, kapni egy gyönyörű sminket és ruhát, majd várni a led-fal mögött, hogy kiléphess a színpadra, miközben számolnak vissza a füledbe. Fel is hívtam Lilut” – mesélte a Borsnak.

Nóri elképzelései szerint egy évet szeretne várni Mici születésétől számítva, és csak utána fog újra munkába állni, hisz a kicsinek szüksége van rá egész nap: „Egyelőre Mici a legfontosabb, de azért most már érzem, hogy vannak lekötetlen energiáim.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek