Starity

Készül Céline Dion és Ne-Yo duettje

2013. október 26. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő új albuma nemsokára megjelenik, Loved Me Back To Life címmel. Addig is, hogy csillapítsák a rajongók izgatottságát, Céline csapata stúdióban készült felvételeket oszt meg.

hirdetés
Készül Céline Dion és Ne-Yo duettje

Céline Dion már az utolsó napokat tölti a stúdióban, hiszen november 1-én megjelenik legújabb albuma, a Loved Me Back To Life, mely az énekesnőtől meg nem szokottan új hangzást kapott.

A napokban jelent meg a Somebody Loves Somebody új szerzemény, majd nem sokkal utánna Céline Dion Youtube-csatornájára felkerült a Ne-Yóval közös munkálatok werkfilmje, amely a közös duett – Incredible – felvételét tartalmazza.

Céline egyébként nagyon izgatott, hiszen utoljára 2007-ben adott ki angol nyelvű új lemezt (Taking Chances). Az albumon egyébként 13 dal kap helyet, a deluxkiadás pedig még plusz két dalt fog tartalmazni.

Az énekesnő novemberben és decemberben Belgiumban és Franciországban ad majd kilenc koncertet, melyekkel új, francia albumát, a Sans Attendret promótálja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek